NIJE SAMO BROJ NA DRESU: Evo šta je Kilijan Mbape još "ukrao" od Kristijana Ronalda

Autor:

Sport

17.07.2024

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuz ostvario dečački san potpisom za MAdriđane.

NIJE SAMO BROJ NA DRESU: Evo šta je Kilijan Mbape još "ukrao" od Kristijana Ronalda

Foto: Tanjug/AP

Mladi Francuz Kilijan Mbape je zadužio dres sa brojem devet Real Madrida, koji je nekada nosio Kristijano Ronaldo, a potpisao je ugovor do 2029. godine. Svi ljubitelji fudbala širom sveta sa nestrpljenjem su iščekivali 16. jul 2024. godine, kada je zvanično obukao dres madridskog Reala. Na krcatom stadionu "Santijago Bernabeu", Kilijan Mbape je predstavljen u utorak, a posebnu pažnju privukao je trenutak koji je podsetio mnoge na Kristijana Ronalda.

Tokom predstavljanja, Mbape je održao govor u kojem je izrazio svoju zahvalnost i uzbuđenje zbog dolaska u Real Madrid. Kada je završio govor, izbrojao je do tri, uzviknuo "Hala Madrid" i podigao ruke visoko u vazduh - gest koji je bio gotovo identičan gestu Kristijana Ronalda prilikom njegovog predstavljanja u Madridu 2009. godine. Ovaj emotivni trenutak oduševio je navijače Reala i dodatno pojačao uzbuđenje oko dolaska talentovanog Francuza.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 433 (@433)

 


Kilijan Mbape je već tokom svoje karijere pokazao veliko poštovanje prema Kristijanu Ronaldu, često ističući da je Portugalac bio jedan od njegovih idola i glavnih izvora inspiracije. Njegova gestikulacija prilikom predstavljanja samo je potvrdila duboko poštovanje prema Ronaldu i njegovoj ostavštini u Real Madridu.

Dolazak Kilijana Mbapea u Real Madrid označava početak nove ere za ovaj renomirani fudbalski klub. Mladi talentovani napadač već je pokazao svoj ogroman potencijal na terenu, a sada će imati priliku da pokaže svoje veštine u dresu jednog od najvećih klubova na svetu. Sa ugovorom do 2029. godine, Mbape imaće priliku da ostavi dubok trag u istoriji Reala Madrid i da postane jedan od ključnih igrača u narednim godinama. Navijači sa nestrpljenjem očekuju njegovu prvu utakmicu u dresu sa brojem devet, uz nadu da će doneti još mnogo radosti i uspeha svom novom klubu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading