PRIPREMITE KESU ZA POVRAĆANJE! Ša zagnjurio glavu u Mionino međunožje, pa započeo AKCIJU, ona pala u trans!

Autor:

Zadruga

13.07.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona i Ša su ponovo uspeli da zgroze javnost.

PRIPREMITE KESU ZA POVRAĆANJE! Ša zagnjurio glavu u Mionino međunožje, pa započeo AKCIJU, ona pala u trans!

Foto: instagram.com/printscreen

Kako se bliži kraj rijalitija, tenzija u kući sve je veća, a Miona Jovanović postaje sve nervoznija, zbog činjenice da će se suočiti s porodicom, ali i hejterima. Naime, Miona je u "Elitu" ušla kao zauzeta devojka, a vrlo brzo je pala na šarm Nenada Aleksića Ša, sa kojim je prevarila Stanislava Krofaka, koji je kasnije ušao u rijaliti.

Iako su dugo krili istinu od javnosti, ispostavilo se da Miona i Ša jesu imali se*sualne odnose pred kamerama, ali je pevačica iste ukinula reperu, kad se javno pohvalio njihovom intimom.

Jasno je da reper teško podnosi činjenicu da nemaju se*sualne odnose, a on svaku priliku koristi, kako bi opipao Mionu, ljubio je, pa čak i grizao, a jedna scena zgrozila je javnost. Naime, iako mu je Miona skrenula pažnju na ponašanje pred kamerama, reper ju je ugledao u krevetu, pa zagnjurio glavu u njeno međunožje i krenuo da je ljubi, dok je ona rukama držala njegovu glavu i smejala se.

 

 

Negativni komentari su se nizali ispod ovog snimka, a Mioninoj porodici definitivno nije prijalo videti je ovakvu, s obzirom da su joj na to skrenuli pažnju.

- "Fuj, ovo je odvratno", "Ovo dozvoljava, a ne dozvoljava da je poljubi u usta", "Kakav blam, ne zna se ko je veći od njih dvoje", "Bljak, ne mogu se gledati više"... - bili su samo neki od komentara ispod ovog snimka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Normalan

15.07.2024 12:18

Koji je ovo idiotski kreten napisao, kao fuj??? Jadni bednik mora da je pederčina kada je za njega fuj ako se ljubi stomak, pa čak i vaginu da ljubi je normalno ako si heteroseksualac! Pederčino glupa