NERVNI SLOM PRED SAMO FINALE ELITE! Miona dobila napad histerije, Ša izvukao deblji kraj!

Autor:

Zadruga

11.07.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama u Beloj kući, Ša ne može da obuzda Mionu.

NERVNI SLOM PRED SAMO FINALE ELITE! Miona dobila napad histerije, Ša izvukao deblji kraj!

Foto: instagram.com/printscreen

Miona Jovanović je i danas ustala iz kreveta neraspoložena, što je prvo na svojoj koži osetio Nenad Aleksić Ša, kom je sve jasnije da Miona ne oseća isto prema njemu, odnosno, da joj je sve teže da ostane u vezi, koja je poprilično turbulentna.

Miona i Ša su razgovarali u pušionici, a Jovanovićeva je iz petnih žila urlala na repera, poručivši mu da je bolje što se svađa sa njim, nego da se dere na druge ukućane:

- U pms-u sam, bolje da se derem na druge, nego na tebe. Jako sam nervozna, razumi me - kazala je Miona.

- Pa da, uvek ja ispaštam. Ja sam koleteralna šteta - dodao je Ša.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

Danas je u "Eliti" odigran nastavak emisije "Pitanja starih učesnika", a Miona Jovanović dobila je pitanje od Bože Džonsa. Pitanje se odnosilo na Maju Marinković i Stanislava Krofaka Panteru.

- Što lažeš naciju da nisi ljubomorna na Maju i da nisi napravila prevaru da bi bila tema broj jedan? Svi vidimo da Ša ne voliš - glasilo je pitanje.

- Kapiram da on gotivi Maju i da joj čuva Lea, da se grabi da se slika u restoranima sa njom i sa njenim tatom. Malo mora da se uvuče Maji i njenima, ali ovo pitanje je kretensko. Smešno mi je, ne znam šta da kažem na ovu glupost. Ja sa Majom imam svađe otkako je ona ušla u rijaliti, kako se ona setila da sam je izdala pre četiri godine. Prvo je normalno pričala sa mnom, a onda nije znala šta će u rijalitiju, pa joj je tema bila da sm je izdala pre četiri godine. To je smešna priča, rasprave smo imale i pre Stanislava. Ona je vređala i Ša njenog velikog prijatelja i pričala da on treba da pije lekove, a sad joj odgovara da priča da ja njega maltretiram. Ona kontstantno priča o Ša, a on joj je rekao da odj*be jer mu se obraća bez povoda - govorila je Miona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
lav

11.07.2024 19:53

Koliko je jadan Sa kao papagaj bice nam savrseno napolju, on misli da ako kuva pere pegla placa titra da ce je to zadrzati, kako je moguce da je tako jadan i da toliko ne drzi do sebe. Zamisli da se blamiras u petoj deceniji zbog neke seljancice koja ne zna gde je suplja a puna sebe. Totalno bezvredna osoba plitka podmukla sponzorusa a ovaj se zalepio kao da je mazno Moniku Beluci a ne Mionu radnu kafansku pevaljku po bosanskim meanama.