ĐEDOVIĆ ZA OVO NE SME DA SAZNA! Otkrivena ISTINA kako je PROCURILA njegova ADRESA u javnost - Sandra Rešić obelodanila DETALJE o kojima je ĆUTALA!

Autor:

Zadruga

18.06.2024

22:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveni svi detalji o lokaciji Marka Đedovića!

ĐEDOVIĆ ZA OVO NE SME DA SAZNA! Otkrivena ISTINA kako je PROCURILA njegova ADRESA u javnost - Sandra Rešić obelodanila DETALJE o kojima je ĆUTALA!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Republika.rs, youtube.com/Zadruga Official

Sandra Rešić, pevačica i bivša učesnica "Zadruge", rešila je da se, kako kaže, poslednji put oglasi za domaće medije kako bi objasnila kako je adresa Marka Đedovića, učesnika "Elite", završila na društvenim mrežama.

Đedović je bio užasnut i besan kada je prošlog ponedeljka od Ermine Pašović, tokom suočavanja u Šiša baru, saznao da je njegova privatna adresa obelodanjena, budući da je u njegov stan, bez njegovog znanja, Sandra Rešić dovela Mateu Car, devojku ih Hrvatske sa kojom se na dan venčanja s Jovanom Tomić Matorom dopisivala njena tadašnja supruga Anita Stanojlović.

Foto: Printskrin/RTV PINK, youtube.com/Zadruga Official

Sandra Rešić i Ermina Pašović

 

Za to je okrivljena Sandra, koja je juče, tokom svog suočavanja sa Markom i Matorom na istom mestu, objasnila da ona nije obelodanila njegovu adresu, te da je Matei na WhatsApp aplikaciji poslala samo lokaciju. Ubrzo su društvenim mrežama počele da se šire skrinšotovi s Sandrinim porukama, gde je napisala Markovu adresu, a potom nam se pevačica javila kako bi objasnila kako je do toga došlo.

Foto: RTV PINK printscreen

Sandra Rešić, Matora i Marko Đedović

 

- Ja sam tek sinoć videla skrinšot da je privatna prepiska između Matee i mene, za koju sam rekla da jeste bila u stanu, ali adresu u javnost nisam pustila ja, već drugi ljudi čija imena ne smem da pominjem više, zbog sudskih procesa. Tako da nisam slagala, samo nisam znala da je privatna prespiska izbačena, slika sa adresom koja kruži nije poslata od strane mene, jer je to krivično delo. Time zaključujem ovu temu - poručila je Sandra piše Pink.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Шабац

19.06.2024 00:28

Сандра решић је лажов и преварант

Ljiljana

19.06.2024 09:38

Sandra Rešić je lažov,manipulator... Ništa manji nije ni "socijalni radnik, voditelj..". Isti su nema nikakve razlike. Našla krpa zakrpu!!! 🤡🤡👹👹🐵🐵🤮🤮🤮💩💩💩