PUKLA BRUKA SANDRE REŠIĆ! Novi SKANDALOZNI DOKAZI će je ukopati - Iznela STRAVIČNE detalje o ODNOSU sa Vukom Mobom, a OVE pevačice UKANALILA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

18.06.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ermina Pašović objavila šok dokaze koji će skupo koštati Sandru Rešić!

PUKLA BRUKA SANDRE REŠIĆ! Novi SKANDALOZNI DOKAZI će je ukopati - Iznela STRAVIČNE detalje o ODNOSU sa Vukom Mobom, a OVE pevačice UKANALILA! (VIDEO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, Printscreen

Ermina Pašović rešila je da ponovo matira ljutu rivalku Sandru Rešić, nakon mnogobrojnih dokaza koje su obe priložile u javnost i medije. Naime, Ermina je sada snimila video snimak koji je objavila na Instagram profilu, te je iznela niz tvrdnji o Sandri Rešić i odnosu sa Mateom Car. 

Međutim, ono što je mnoge šokiralo jeste trenutak kada Ermina otkriva da je Sandra navodno Matei iznosila mnogo informacija o poznatim pevačicama poput Milice Torodović, Milica Pavlović, odnosu sa Vukom Mobom i mnogim drugima. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

- Vidim da se svako služi svim i svačim, upravo razmišljam da li da iznesem sve što je Rešićka pričala o Milici Pavlović, za Editu, Milici Todorović, šta je puštala Matei i pričala za Vuka Moba ili da ispričam sve što je Rešićka pričala o Matei o Đedoviću, ljubavni život, javne tajne, zamisli upoznaš neku osobu, smestiš u stan najboljeg druga i izneseš sve tajne iz njegovog života - ispričala je Ermina, pa nastavila:

Foto: Printskrin/RTV PINK, youtube.com/Zadruga Official

Ermina Pašović i Sandra Rešić

 

- I za sve to imam dokaze, zamislite to! Ozbiljno se razmišljam, pokušala je da spusti loptu sa mnom, ali kada je videla da ne ide, onda je tamo! Prijateljica za poželeti, ima još puno šta imam da iznesem! Ali ja ne udaram tako nisko, ali pošto vidim da mene niko ne štedi, zašto bih? Ona se služi lažnim prepiskama, znajući da su to između ljudi i Srede! A pritom, ako iznesem to sve, onda ćete vi, dragi moji sve kockice složiti i skapirati zašto ko štiti koga i zbog čega i da svako od njih ima interes i da ga ja nemam! Sve je u mojim rukama - završila je Ermina surovo. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading