OTKRIVENA ŠOK ISTINA O VOJAŽU: Evo koliko je reper TEŽAK, brojke će vas DOVESTI DO SUZA!

Autor:

Zabava

26.06.2024

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovoliko kilograma ima jedan od naših najpoznatijih repera!

OTKRIVENA ŠOK ISTINA O VOJAŽU: Evo koliko je reper TEŽAK, brojke će vas DOVESTI DO SUZA!

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Vojaž

Mladi reper Mihajlo Veruović, poznatiji kao Vojaž, nedavno je privukao veliku pažnju javnosti zbog "sukoba" sa jutjuberom Bogdanom Ilićem, poznatijim kao Baka Prase. Sve je počelo kada je Vojaž pokrenuo novi biznis sa ledenim čajevima, a Baka Prase je javno izrazio svoje negativno mišljenje o reperovom proizvodu. Oštar odgovor koji je usledio bio je uvod u njihovu "sukob", koji je kulminirao najavom boks meča između dvojice mladih umetnika.

Društvene mreže su gorile od komentara o njihovom meču, a posebno se spekulisalo o tome koliko Vojaž zapravo ima kilograma. Međutim, sam reper je otklonio svaku sumnju kada je izjavio da ima 75 kilograma, objašnjavajući da je vaga bila neispravna. 

Imam 75 kilograma, vaga je neispravna - rekao je Vojaž, prenosi Telegraf.

Ipak, to nije zaustavilo mrežne spekulacije koje su dodatno "zakuvale" situaciju.

"Sad sam videla da Vojaž ima 57 kilograma i ne mogu se prestati smejati", "57, ali to je bez utoka i kajli... Sa njima izađe na 57.014", "Hahaha, stavili su vagu na -20 kilograma, jer je Baka rekao da su patike 20 kilograma. Tako da Baka ima 87 kg, a Vojaž 77 kilograma", bili su neki od komentara koji su ne nizali po društvenim mrežama.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen Baka Prase

Vojaž i Baka Prase boks meč

Inače, iako su svi misli da su zaista ponovo u sukobu, Vojaž i Baka Prase su na kraju otkrili da je sve bila predstava, ali humanog karaktera, jer su na kraju farse koju su preredili javnosti pomogli porodicama kojima je to potrebno sa navodno dva miliona dinara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading