CECA I ANASTASIJA IZBACUJU ALBUM U ISTO VREME! Majka i ćerka skovale plan! Evo šta su dosad krile od javnosti (FOTO)

Autor:

Zabava

26.06.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anastasija je sada na dužoj pauzi kada je posao u pitanju, tako da se tek sprema da radi na novim pesmama.

CECA I ANASTASIJA IZBACUJU ALBUM U ISTO VREME! Majka i ćerka skovale plan! Evo šta su dosad krile od javnosti (FOTO)

Foto: ATA Images

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović već nekoliko puta je najavljivala veliki spektakl i koncert "UŠĆE 3", ali kako je sve odložila jer želi da se na predstojećem albumu nađu samo vrhunske pesme, publika će još malo morati da se strpi! Naime, kako smo sada saznali, Ceca će album objaviti približno u isto vreme kad i njena nasednica Anastasija Ražnatović, te nema sumnje da će njih dve pokoriti estradu kad za to dođe vreme.

Foto: Ata images

Ceca Ražnatović

 

- Anastasija je sada na dužoj pauzi kada je posao u pitanju, tako da se tek sprema da radi na novim pesmama. Ceca u međuvremenu jeste preslušala dosta stvari, ali tek treba da se izaberu hitovi i da se napravi zvanični presek. Anastasija i Ceca su se čak šalile da će u isto vreme da izbace albume, tako da bi to bila i odlična stvar ovako, ali i dobar marketing. Majka i ćerka spremne da pokore estradu - priča nam dobro upućen izvor blizak Anastasiji. 

 

Inače, naši fudbaleri su sinoć završili svoje učešće na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu nakon što je rezultat u meču protiv Danske bio 0:0. 

Svetlana Ražnatović Ceca je pre nekoliko dana doputovala u Minhen kako bi sa tribina bodrila Orlove, ali i svog zeta Nemanju Gudelja, a kako je za Srbiju prvenstvo završeno, Anastasija i Ceca rešile su da slobodno vreme u Nemačkoj provedu šetajući gradom sa Nemanjom, pa je tako i nastala slika koju je folk diva sada podelila na svom Instagramu, gde poziraju nasmejani i srećni. 

Foto: Instagram printsceen

Ceca Ražnatović, Anastasija i Nemanja Gudellj

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading