POZLILO JANJUŠEVOJ BAKI, ZAMALO IZGUBILA ŽIVOT! Doktori HITNO morali da je priključe na APARATE!

Autor:

Zadruga

16.06.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš zamalo izbegao još jednu tragediju!

POZLILO JANJUŠEVOJ BAKI, ZAMALO IZGUBILA ŽIVOT! Doktori HITNO morali da je priključe na APARATE!

Foto: Printskrin/RTV PINK

U malom gradu Prijepolju, meštanima nije svejedno zbog nedavnih dešavanja između Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša. Mnogi meštani smatraju da Janjuš nikako nije trebao da dopusti da dođe do ovakve situacije, a to mišljenje deli i njegova baka, Punimirka. Ona je otvoreno progovorila o porodičnim tragedijama koje su zadesile ovu porodicu, ističući da je Janjuševo ponašanje bila kap koja je prelila čašu.

- Da vam kažem, ja to uopšte ne gledam. Mene to uopšte ne intresuje, muž mi je gledao, ali je on umro...Šta kažem?! To je budalaština obična, da je sreće smirio bi se, brat mu je nastradao, ne mogu da se smirim, svaki dan plačem, a on otišao tamo da vrca. Kako sam?! Išla sam primala krv četiri flaše, toliko me je to pogodilo. Pre 10, 15 godina mi je ćerka poginula i sada se ovo desilo, ovo mi je gore, ne mogu da vam opišem uopšte...Svaki dan plačem i sekiram se. Neka radi šta hoće, šta me briga, ima jedno dete - rekla je Punimirka za Pink.rs.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš Elita 7

 

Punimirka je otkrila da je teško nosila teret brojnih porodičnih tragedija, a Janjuševo ponašanje je za nju bilo previše. Ona je istakla da je njeno srce slomljeno zbog gubitka sina i da je svakodnevno suočena sa bolom. Izrazila je svoje ogorčenje prema Janjuševom ponašanju, ističući da bi trebalo da se smiri i da shvati posledice svojih postupaka.

Sita Ahmić, sestra Aneli Ahmić, takođe je otvoreno iznela svoje mišljenje o celoj situaciji. Ona je jasno pokazala koliku količinu besa oseća prema Janjušu, posebno zbog činjenice da Aneli i Janjušu očekuju dete. Njen strah od svega što se dešava jasno pokazuje dubinu emocija i problema koje ova situacija donosi.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš i Ena Janjušević

 


Nedavni događaji između Aneli i Janjuša izazvali su burne reakcije meštana Prijepolja, a emotivna svedočanstva bake Punimirke i Aneline sestre Sita Ahmić jasno pokazuju duboku emotivnu bol koja prožima ovu situaciju. Dok se očekuje dalji razvoj događaja, stanovnici grada prate situaciju sa pažnjom i izražavaju svoje stavove o ovom kontroverznom odnosu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading