ŠOK ISTINA O TRUDNOĆI ANELI AHMIĆ! Objavljen DOKAZ da je sve LAŽ - Sita umešana u čitavu AFERU, Janjuš će POLUDETI kada sazna!

Autor:

Zadruga

16.06.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Asmin Durdžić rešio da obelodani istinu!

ŠOK ISTINA O TRUDNOĆI ANELI AHMIĆ! Objavljen DOKAZ da je sve LAŽ - Sita umešana u čitavu AFERU, Janjuš će POLUDETI kada sazna!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, ST/D. KADIĆ

Turbulentan odnos između Aneli Ahmić i njenog bivšeg Asmina Durdžića smo imali priliku da pratimo proteklih meseci, a kako se kraj rijalitija ,,Elita" približio, mnoge istine isplivavaju na videlo. 

I dok pokušavaju jedno drugo da ponize i demantuju, Aneli iz Elite provocira Asmina, dok on sa druge strane na Instagram profilu vrlo često udara kontru. Tako je bilo i ovaj put, Durdžić je na Instagram profilu objavio status kojim je hteo da demantuje Aneli o trudnoći. 

- Evo još jedan demant za Ahmiće! Pričala je da smo planirali bebu i sve, kad sam rekao da je došla da prekine trudnoću i Sita i Jasna nisu dale one su govorile da lažem, pa čak i dotična se klela u Noru da lažem u studiju - napisao je Asmin. 

Foto: Instagram.com

Asmin Durdžić Instagram

Inače, otkako je osvanula vest da je Aneli ostala trudna sa Janjušem, Asmin se oglasio i poručio da im želi sreću, te da će o svemu vezano za svoju ćerku Noru sa Ahmićevom rešavati na sudu. On čak nema ništa protiv da njegovo dete živi sa njom i njenim rijaliti dečkom, kad izađu napolje, te istakao da bi se možda sa Janjušem bolje i sporazumeo, pa bi on umesto Aneli mogao i da mu predaje dete kad je bude uzimao da sa njom provede svoje vreme.

Međutim, ubrzo zatim su krenule žestoke svađe između trudne Aneli i bivšeg košarkaša, pa je i dalje upitno da li će ona uopšte da rodi dete ili će se ipak odlučiti za abortus. U međuvremenu se pokrenula priča da Ahmićeva priželjkuje da se posle "Elite" vrati bivšem, za kog je u više navrata izjavila da je manje zlo od Janjuša. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stevan

16.06.2024 17:30

Sestra objavila lekarski izveštaj o ginekološkom pregledu? Falsifikat.