HITNO UPOZORENJE ALEKSANDRE NIKOLIĆ: Car će pobesneti zbog ove objave, nema od POMIRENJA ništa!

Autor:

Zadruga

05.06.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić je poslala jasnu poruku posle raskida!

HITNO UPOZORENJE ALEKSANDRE NIKOLIĆ: Car će pobesneti zbog ove objave, nema od POMIRENJA ništa!

Foto: Instagram.com

Aleksandra Nikolić uživa u majčinstvu i novom poglavlju života sa svojom ćerkom Leone, a u Beogradu ih je pre nekoliko dana posetio i Filip Car, sa kojim uskoro treba da započnu zajednički život u Crikvenici, njegovom rodnom gradu. 

Sve je ukazivalo na to da je kod ovog ljubavnog para zavladalo primirje i da će se končano skrasiti, s obzirom na to da je Car u izjavi za "Premijeru Vikend - Specijal" govorio o tome da su radovi na kući u Crikvenici pri kraju, kako bi se Aleks i njihova naslednica Leona, doselile i kako bi započeli zajednički život.

No, međutim, digla se ogromna prašina na društvenim mrežama kada se saznalo da Aleks i Car ne prate jedno drugo na njihovim zvaničnim instagram nalozima, te su krenule spekulacije da su zapravo raskinuli.

Republika

Foto: instagram.com/pink printscreen

Aleksandra Nikolić i Filip Car

 

- Nažalost, u trendu je čim se ne slažeš ili porečkaš sa partnerom da blokiraš ga na vacapu ili Instagramu, pa onda čim se probudim zbog njenog blokiranja dočeka me pun inboks na svim platformama! Ali dobro, to valjda tako mora biti. Nervoza je iskreno dok se ne završi sva procedura i dok ne dođe sa Leonom u Crikvenicu. Živimo u državama gde je lakše otići na mesec nego brzo završiti svu potrebnu dokumentaciju za dete, jer države zvane "još jedan papir", uvek još nešto zahtevaju i onda je malo napetost. Nisu naše svađe više toliko zanimljive dušebrižnicima da uopšte trebate da pišete o tome. Biće nama se okej kada se ovako kao deca blokiramo, ali zaista smo dosta sazreli i dosta se proimenili na bolje oboje, voleo bih kada ovakvim potezima ne bi skretali pažnju na nas, ali je**ga, šta da radim - rekao je Car za Pink.rs.

Ubrzo se oglasila i Aleksandra, koja je podelila fotografiju ćerke Leone, uz zanimljiv opis, koji je sve bacio u rebus:

- Ne diraj lava dok spava - napisala je Aleksandra Nikolić uz fotografiju ćerke Leone.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Aleksandra Nikolić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dušanka

06.06.2024 05:31

FOLIRANT OD POČETKA...ALEKSANDRA JESTE ZLO...NAŠLA KRPA ZAKRPU...TAKO JE SAD I SA ANITOM, ZA KOJU SVI ZNAMO KO JE I KAKVA JE...LEPI...FUJ...MIĆA JE ZLO...OBEĆAVA POBEDU BEZ OBZIRA NA SVE...ALI ČOVEK KOJI JE NEČOVEK NE ZNA DA LI ĆE MU ROĐENA ČERKA DOVESTI GEJ PARTNERA...I ON JE ZLO U SVAKOM POGLEDU...