MARIJA U PANICI DA MILJANA NE DIGNE RUKU NA SEBE: Plaši se da je CRNA MAGIJA uzela maha, a evo koga je optužila da joj PRIZIVA SMRT!

Autor:

Zadruga

28.05.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kulićka u očaju javno poručila da pod hitno mora nešto da preduzme kako bi skinula čini sa ćerke.

MARIJA U PANICI DA MILJANA NE DIGNE RUKU NA SEBE: Plaši se da je CRNA MAGIJA uzela maha, a evo koga je optužila da joj PRIZIVA SMRT!

Foto: Instagram.com

Marija Kulić

Majka učesnice "Elite" Miljane Kulić, Marija Kulić oglasila se posle niza ispada koje je njena ćerka imala u rijalitiju, gde su njeni odnosi sa cimerima nikad gori.

Nakon što se, po ko zna koji put, na vrlo brutalan način obračunavala sa Ivanom Marinkovićem, sa kojim ima šestogodišnjeg sina Željka, njegove provokacije da će Miljana oduzeti sebi život i da će joj doći na sahranu, zabrinule su Mariju.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ivan Marinković psihički urniše Miljanu, tvrdi njena majka

- Znamo da ne može očima da je gleda, da je mrzi, da je ljubomoran na nju. To treba da se prijavi, on vrši psihičko nasilje nad njom - imali smo slučajeve nekih jutjubera koji su vršili psihičko nasilje nad nekim influenserima i jutjuberima, pa smo po novinama čitali kako se završilo. To može da se desi, kada nekome to non-stop pričaš, možeš da ga navedeš na to. Miljana jeste povodljiva, a on joj to namerno radi - otvorila je dušu Marija za Pink.rs i istakla da nije iznenađena time što Ivan to izgovara majci svog deteta.

- On nema pojma da je napravio dete, ni jedno ni drugo. Vidite da ni ćerki nije čestitao rođendan. Kaže, nije namerno, da mu se ljudi ne bi hvatali za to. Za šta da se hvataju?! Što je detetu čestitao rođendan, ko da se hvata?! Iako je nikakav, treba da čestita rođendan, ipak je biološki otac. Nego, možda je zaboravio, pa ga sad sramota, kasno se setio. Miljanu vređa, pojma nema da je Miljana majka njegovog deteta, on to nema ni u podsvesti. Od mržnje prema Miljani on zaboravlja na dete, na sve. Toliko je mrzi, da više ne znam da li je više mrzi on, onaj skraćeni, divlji vepar... Ne znam ko je mrzi više od njih.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola se opet posvađali na mrtvo ime

Miljana i Lazar Čolić Zola danima su jedno drugom bacali stvari, a Marija kaže da njena ćerka svom bivšem nije dužna ništa.

- Prvi i drugi put u rijalitiju, kad mu je bacala stvari, bacala mu je samo ono što je ona kupila. To mu je ona kupovala, on je uneo, uneli su zajedno - sve mu je kupila, posle mu ponovo u Nišu kupovala stvari... Ona je tada bacala stvari koje mu je kupila ona, a ne on. Ovo sada, veću štetu ima ona, nema šta ona njemu da daje honorare i da mu plaća. Veću štetu je on njoj napravio, zna se koliko samo šminka košta! Miljana ništa ne uzima za reklamu, Miljana sve plaća - priča Marija, koja ne veruje u Zoline tvrdnje da ga je Miljana preklinjala da ga oralno zadovolji.

- Ne verujem u tu njegovu priču. On namerno hoće da je ponizi i pred gledaocima i pred ukućanima, da priča takve stvari, da čujemo i mi, njeni roditelji. Miljana nije takva, da moli - ona hoće da zamoli za oproštaj, ali za seksualne odnose ne. On to radi namerno, ciljano, da bi je što više ponizio, povredio. Milion puta ju je ponižavao, pričao sve i svašta, u svakoj sezoni. Videla sam da hoće da ga zagrli, poljubi, to je tačno i verujem joj da je i on nju poljubio. To radi krišom da ne vidi njegova podrška, majka, prijatelji, menadžer Boban, Ivica... Jer oni njemu pričaju: "Beži od nje, ne idi pored nje". Ovako neće da je poljubi javno, baš zbog njih i njegove podrške. I g*vnima nek je polije, ako će to da joj bude lek, možda će baš to da dovede do toga da joj se smuči za sva vremena! Ne znam šta više taj čovek treba da joj uradi! Rekla sam vam da hoću da je vodim, da je crna magija u pitanju, hajde da se i to desi, pa ako i posle bude imala afiniteta prema njemu i neke želje, da preduzimamo šta možemo. Da vidimo šta će više sile da kažu, šta može da se uradi po tom pitanju, da joj pomognemo da se otkači Zole.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić i Darijan Radomirović imali vrelu akciju kao nekad

Marija je na kraju priznala i da je šokirana što je Miljana jutros imala seks sa bivšim dečkom Darjanom Radomirovićem.

- To je meni van svake pameti kao ženi, majci, da opravdavam takve stvari. Ja znam da ona to radi iz inata milioniti put, uopšte ne mari šta će ko da kaže i kako će da je komentariše. Ona to i dalje radi Zoli u inat, a vidi i sama da je i dalje boli uvo za nju, da ničim ne može da ga povredi i, ne vredi, ona opet to radi - zaključuje Kulićka.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Koviljka

28.05.2024 07:34

Sta ova zenturaca prica ?Mi gledaoci nismo coravi Miljana je za ozbiljno lecenje Kakva magija Ova zena je manipulator Ko je gledao parove zna sta je bilo sa Miljanom i Ivanom Sa Miljanom pred kamerama moze da bude samo onaj kome je potreban novac jer mu je zivot ugrozen zbog nedostatka istog Produkcija je kriva sto dovodi u rijaliti problematicne osobe Svi su istog profila Svi su na lekovima unutra javna prostitucija

Dusan Vuckovic

28.05.2024 14:13

LECITE TO SZVORENJE BOLESNO