MILAN MILOŠEVIĆ SPUSTIO ANELI NA SAMO DNO! Nije ni progovorila sa Janjušem, odmah ga je ZASKOČILA - njihova vrela akcija obrukala celu porodicu!

Autor:

Zadruga

23.05.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić se izblamirala u rijalitiju kao niko nikada.

MILAN MILOŠEVIĆ SPUSTIO ANELI NA SAMO DNO! Nije ni progovorila sa Janjušem, odmah ga je ZASKOČILA - njihova vrela akcija obrukala celu porodicu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U poslednjih nekoliko dana, Anela Ahmić i Marko Janjušević Janjuš su odlučili da pruže još jednu šansu svojoj ljubavi, ali iznenada su se ponovo našli u nesuglasicama. Tokom današnjeg dana gotovo da nisu razgovarali, što je izazvalo spekulacije o mogućem konačnom prekidu njihovog odnosa.

Odnos Aneli Ahmić i Marka Janjuševića je poznat po svojoj nestabilnosti, sa čestim promenama raspoloženja i odluka. Ova činjenica je privukla pažnju javnosti i medija, koji su pažljivo pratili svaku fazu njihove veze.

Kako ju je Milan Milošević tokom jučerašnje emisije izblamirao pred svima i podsetio ju je na "skakanje" po Janjušu samo nekoliko minuta nakon pomirenja, Aneli je danas ponovo razdvojila krevete u izolaciji, te su Janjuš i ona spavali kao potpuni stranci.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić

 

Podsećanja radi, Janjuš je pre ovoga Aneli ponovo opsovao porodicu, koja se protivi njenoj vezi sa bivšim košarkašem. Iako su jedno drugom izjavili ljubav, na žurki je došlo do incidenta, kad se Aneli našla u raspravi sa Urošem Stanićem. Kako je kamera uhvatila, on je grubo odgurnuo svoju bivšu partnerku kako bi se vratila na žurku, uz psovke i uvrede upućene njoj i njenim roditeljima. Njegovo ponašanje šokiralo je prisutne, a situacija je eskalirala kada je Janjuš, vidno pripit, u jednom trenutku počeo da gađa Aneli žetonom dok je nastavljao sa uvredama.

- Dođi sa mnom ako ti kažem, ajde, uđi sa mnom! Dođi sa mnom, je*o ti on mater u pi*ku - ponavljao je Janjuš, psujući Aneli majku nekoliko puta, a zatim je dohvatio za ruke i bacio je na vrata kazina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading