LEGENDARNI TRENER ZAVRŠIO U BOLNICI! Vlade Đurović hitno OPERISAN! Javio nam se i OTKRIO DETALJE!

Autor: V. Zogović

Sport

24.06.2024

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cenjeni srpski stručnjak se uspešno oporavlja.

LEGENDARNI TRENER ZAVRŠIO U BOLNICI! Vlade Đurović hitno OPERISAN! Javio nam se i OTKRIO DETALJE!

Foto: Starsport

Vlade Đurović, poznati srpski trener, juče je uspešno operisan i oporavlja se na jednoj beogradskoj klinici nakon što mu je puklo slepo crevo.

Đurović je u poslednje vreme cenjeni stručni konsultant na jednoj domaćoj televiziji, gde komentariše mečeve regionalne košarkaške AdmiralBet ABA lige.

Tim povodom kontaktirali smo legendarnog Đurovića, koji nam se javio iz bolničkog kreveta i otkrio kako se oseća.

- Sve je proteklo kako treba. U pitanju je bio rutinski zahvat. Osećam se dobro, iako možda zvučim loše. To je najviše zbog dosade, već tri dana sam u bolnici. Smešten sam na jednoj klinici na Novom Beogradu i zaista me lepo tretiraju. Prekosutra izlazim - rekao je Vlade Đurović za Republiku.

Tokom igračke karijere nastupao je za OKK Beograd gde je proveo devet godina, da bi potom kao trener izgradio bogatu karijeru predvodeći sa klupe brojne domaće i strane klubove. Između ostalih, vodio je Crvenu zvezdu, Budućnost, Zadar, Limož, AEK, Lijetvus Ritas...

Što se trofeja tiče, osvojio je prvenstvo Jugoslavije sa Zadrom u sezoni 1985/86, Kup Grčke sa Panioniosom 1990/91, Kup Belgije sa Ostendeom 1997/98, Kup Radivoja Koraća sa FMP u sezoni 2002/03... Sjajni srpski stručnjak predvodio je i reprezentaciju Srbije i Crne Gore do zlatne medalje na Univerzijadi 2003. godine u Južnoj Koreji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading