PRIJI DADILJA NAPRAVILA OPŠTI HAOS U KUĆI! Pevačica BESNELA ZA SVE PARE! Evo koga je zvala da se žali!

Autor:

Zabava

03.06.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona kaže da će da zamoli Barbaru da joj ponovo pošalje hranu, jer nije stigla da proba specijalitete.

PRIJI DADILJA NAPRAVILA OPŠTI HAOS U KUĆI! Pevačica BESNELA ZA SVE PARE! Evo koga je zvala da se žali!

Foto: RTS/printscreen, pink/printscreen, shutterstock

Pevačica Aleksandra Prijović kaže da joj je dadilja pojela sve ćevape koje je dobila od koleginice Barbare Bobak, pa se žalila ukućanima i koleginicama zbog toga. Ona kaže da će da zamoli Barbaru da joj ponovo pošalje hranu, jer nije stigla da proba specijalitete. 

- Prija mi je rekla da je oduševljena ćevapima. Sve je pojela. Zapravo, nije sve. Dadilja ili neko drugi je pojeo i zbog toga se baš iznervirala. Zvala me je da mi to kaže. Rekla sam joj da ću doneti još. Filipu su se dopali slanina i kulen. Ne mora Prija da me zove da joj budem gost na koncertu, doneću ja njoj poklone i bez toga - ispričala je uz osmeh na licu Bobakova za "In3gantno", pa je dodala:

Foto: Instagram printscreen

Aleksandra Prijović

 

Prija je baš super lik. Duhovita je i interesantna. Ona me je baš prijatno iznenadila jer je uživo mnogo opuštenija i pričljivija. Ona je pred kamerama odmerena i zna tačno šta treba da priča. Uživo je takav jedan lik. Baš me je prijatno iznenadila.

Inače, Barbara je skoro pričala na temu muškaraca, pa je svima otkrila što još uvek nije u vezi.

-  Kad me pitaju o bivši momcima ne volim da pričam o tome jer je to je nešto što je bilo. Ne volim da pričam o prošlim ljubavima! Generalno se osećam kao da nisam spremna da pričamo o tome - rekla je ona, prenosi Pink, pa je dodala kako sada gleda na ljubav:

Foto: Republika TV/ATA Images

Aleksandra Prijović i Barbara Bobak

 

-  Produktivnija sam kada sam sama. Kada imaš partnera ne možeš da se posvetiš poslu. Ljubav na mene ne utiče... meni je super kad sam sama, ne nedostaje mi. Što se tiče muškarca, nemam određeni tip. Svi su imali lepe zube, eto to sam primetila. Neka samo bude dobar čovek i nekame ne nervira. Izbegavala bi ljude sa javne scene, i volela bih sve to da držim u tajnosti. Bitanga sam velika, zato sam i sama, ali dobro. Kao što sam rekla, ne žalim se. 

Foto: Republika

Aleksandra Prijović

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Ja

04.06.2024 06:15

Kakva vest, Prijina dadilja pojela cevape...