ĐOKOVIĆ JE ZA LUDNICU, MORA DA UMRE, GOTOV JE: Trener skandalozno udario na Novaka

Autor:

Sport

03.06.2024

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve se jasno čulo na Rolan Garosu.

ĐOKOVIĆ JE ZA LUDNICU, MORA DA UMRE, GOTOV JE: Trener skandalozno udario na Novaka

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković odigrao je spektakularan meč protiv Lorenca Musetija, koji je trajao četiri i po sata. Đoković je uspeo da preokrene rezultat i pobedi sa 3:2, istrajavajući sve do 3.07 ujutru. On je nakon meča istakao sjajnu igru svog protivnika, ali nije propustio priliku da osudi neumesno ponašanje Musetijevih trenera.

Naime, Na ovogodišnjem Rolan Garosu, treneri su imali kamere i mikrofone u boksu, što je dovelo do toga da se "uhvati" skandalozno ponašanje trenera Lorenca Musetija. Simone Tartarini i Korado Baracuti su vređali Đokovića, a njihove uvrede jasno su se čule tokom meča. Navijači su preko društvenih mreža preneli da su čuli trenera Musetija kako govori da "pošalje Đokovića u ludnicu" i da "mora da umre".

Pri rezultatu 2:1 za Musetija Đoković je uspeo da izjednači i "proključao" je kada je osetio podršku navijača i supruge Jelene. A iz boksa trenera Lorenca Musetija čulo se "Hajde, gotov je za 15 minuta!" i "Nateraj ga da se kreće, gotov je. Nek se povuče!"

 

 

Ovakvo ponašanje je izazvalo Đokovićevu reakciju i dodatno ga motivisalo da pobedi. Đoković je pokazao izuzetnu mentalnu snagu i odličnu kontrolu nad svojim emocijama tokom meča. Iako je bio izložen neumesnim komentarima i provokacijama, uspeo je da se fokusira na igru i da dođe do pobede. Ovo je još jedan primer Đokovićeve izuzetne mentalne čvrstine i sposobnosti da se izbori sa pritiskom na terenu.


Na kraju, Đoković je pokazao da se ne isplati provocirati ga i da će odgovoriti svojom igrom. Iako je Museti bio korektan, njegovi treneri su prešli granicu fer-pleja, što je na kraju imalo kontraefekat. Đoković je dokazao da je jedina stvar koju teniser ne sme da uradi protiv njega - da ga provocira.

Novak Đoković danas igra meč osmine finala protiv Fransiska Serundola, a njegova izuzetna forma i mentalna snaga čine ga favoritom u ovom duelu. Svi ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem očekuju njegov nastup na Rolan Garosu i veruju da će nastaviti da pruža izvanredne partije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading