JOVANA JEREMIĆ PREKINULA ĆUTNJU O TRUDNOĆI: Istina je, Draganu RAĐAM SINA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

02.06.2024

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugo dete će biti dečak, dobiće ime Vasilije, kaže Jovana.

Danas se u Srbiji održavaju lokalni izbori u 89 gradova i opština, među kojima su i veliki gradovi poput Beograda, Novog Sada, Niša, Čačka i Valjeva, kao i većina vojvođanskih opština. Glasačka mesta su otvorena od 7 sati ujutru i ostaće otvorena sve do 20 časova, pružajući građanima širom zemlje priliku da iskoriste svoje građansko pravo i glasaju za kandidate i izborne liste po svojoj želji.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Jovana Jeremić izašla na izbore

Jedna od poznatih ličnosti koja je danas ispunila svoju građansku dužnost je i voditeljka jutarnjeg programa na televiziji Pink, Jovana Jeremić, koja se ovom prilikom osvrnula na Severinu Vučković i njene sramne izjave na račun Srbije i našeg naroda.

- To je jako ružno. Posebno zato što je Severini sn Srbin, kao i njen bivši partner sa kojim ima to dete, i on je Srbin. Ne treba to tako da radi, trebalo bi da poštuje srpski narod, pogotovo jer je ovde stekla veliku karijeru, nju su Srbi proslavili. Ako ne deli mišljenje sa nama, ako nas ne voli, ne bi trebalo to da komentariše. To je možda i najbolje, neka zadrži to za sebe. I ja neke stvari komentarišem u svoja četiri zida, ali se suzdržavam, ne komentarišem to javno - ističe Jeremićeva.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel, printscreen/RTV Pink

Jovana Jeremić rađa Draganu Stankoviću sina

Kako kaže, horoskop joj je jako bitan u privatnom životu, iako su je pojedini osudili da se zbog toga bavi satanizmom.

- Gledam astrološke prognoze, mnogi me kritikuju zbog toga. Zbog toga su pokušali da me proglaste satanistom zbog toga, ali astrologija nije satanizam. Zvezde ukazuje, a ne obavezuju! Ja sam neko ko je vernik, iskreno verujem u Bogu, pomažem ljudima i manastirima, ali o tome ne volim da govorim javno. Dela govore više od reči i najbolji su pokazetelj. Ja sam nesuđeni astrolog! Zapravo, da nisam megazvezda u televizijskom smislu, prvo moje zanimanje bilo bi da budem komandant u vojsci Srbije, a drugo je da budem astrolog. Sve događaje mogu da predvidim, pogodim ishode, jako dobro analiziram, mogu reći da sam nepogrešiva - ističe voditelja Pinka za Republiku, te otkriva da će u skorijem periodu svom partneru roditi sina:

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Jovana Jeremić izašla na izbore

- Zvezde kažu da ću biti sa Draganom Stankovićem, kažu da će on biti moja najveća ljubav u životu. On je čovek mog života! I svašta još nešto kažu, ali ne smem da kažem.... Ma, istina je! Rađam sina! Drugo dete će biti dečak, dobiće ime Vasilije, trebalo bi da bude muškarac. Pod tim uslovima sam pristala da mu rodim dete, to sam rekla i Draganu! Ako se dogovorimo, dogovorili smo se, ako ne, čekaće Vasa!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (11)

Loading
ŠOLJA

02.06.2024 17:14

Daleko bilo. Koji komad budale. Ko se njom može neko oduševiti

Odgovori 34 3
Mima

04.06.2024 08:47

@ŠOLJA - Deluje prosto i sirovo!

Odgovori 11 1
Kikimora

02.06.2024 17:54

Severinin sin je Katolik, primio Svete sakramente krscanstva. Nema toga ko ce ga nagoviriti da oseca ista srpsko. Imam takve u porodici zivecu Zagrebu. Stric Pravoslavac, strina Katolkinja. Stariji sin krsten u Pravoslavlju, mladji u Katolicanstvu. Cim je stariji zavrsio farmaciju i otisao u Nemacku da radi,:pokrstio se. Svi, i njihova deca, snaje, unucad, svi su veliki Katolici. Ocevu veru nikad ne spominju niti ista imqju y kuci. Stalno prigovaram da su izdali veru svojih predaka, samo cute

Odgovori 23 13
Petar

02.06.2024 18:40

Šta njegovi sinovi kažu o tome sigurno jedva čekaju bratića ???

Odgovori 18 2