NIŠTA OD SENZACIJE! Finalista Rolan Garosa PREŽIVEO gaučosa! Glavni konkurenti OSTAJU na Novakovoj polovini ŽREBA!

Autor:

Sport

02.06.2024

01:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meč je rešen u četiri seta.

NIŠTA OD SENZACIJE! Finalista Rolan Garosa PREŽIVEO gaučosa! Glavni konkurenti OSTAJU na Novakovoj polovini ŽREBA!

Foto: Tanjug/AP

Norveški teniser Kasper Rud nastavlja svoj uspešan put ka završnici Rolan Garosa, nakon što je savladao Tomasa Martina Ečeverija iz Argentine rezultatom 3:1 (po setovima 6:4, 1:6, 6:2, 6:2)

Rud je prvi set dobio sa 6:4, ali je Ečeveri uspeo da izjednači rezultat pobedivši u drugom setu sa 6:1. Ipak, prošlogodišnji finalista je pokazao svoju nadmoćnost osvojivši naredna dva dela igre sa 6:2, 6:2 i time obezbedio plasman u osminu finala.

Postignuti rezultat otvara mogućnost potencijalnog duela sa Novakom Đokovićem u četvrtfinalu. Međutim, pre nego što dođe do tog susreta, najbolji teniser sveta mora da reši meč protiv Lorenca Musetija, koji obećava da će biti izuzetno neizvestan i dug, budući da će se igrati još najmanje dva seta.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Tomas Martin Ečeveri

U osmini finala, Rud će imati priliku da se suoči sa Amerikancem Tejlorom Fricom, koji je nakon maratonskog meča u pet setova uspeo da savlada Tanasisa Kokinakisa sa 3:2. Očekuje se da će duel ova dva rivala biti izuzetno zanimljiv i neizvestan, pružajući publici uzbudljive trenutke na terenu Rolan Garosa.

Kasper Rud brani finale u Bulonjskoj šumi, pa je trijumfom nad Gaučosom zasluženo nastavio svoj put ka završnici ovog prestižnog teniskog takmičenja.

U prošlogodišnjem finalu, norveški teniser je glatko izgubio od Novaka Đokovića sa maksimalnih 0.3.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading