VODITELJKA ELITE VEČERAS SAOPŠTAVA KLJUČNU INFORMACIJU! Sledi skandal, ukućani ne mogu da zamisle šta im se sprema!

Autor:

Zadruga

01.06.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od večeras više ništa neće biti isto.

VODITELJKA ELITE VEČERAS SAOPŠTAVA KLJUČNU INFORMACIJU! Sledi skandal, ukućani ne mogu da zamisle šta im se sprema!

Foto: Ilustracija

Veliki šef poslao je Odabranim učesnicima juče pismo na adresu Bele kuće, a Nenad Aleksić Ša pročitao je o čemu je reč.

- Dragi Odabrani, kao što znate, petkom je na vama težak zadatak. Neki su olako shvatili nominovanje, te vam napominjemo da je vaša odluka važna. Potrebno je da nominujete osobu kojoj želite da vidite leđa i ne želite više da vidite u rijalitiju. U obavezi ste da obrazložite svoju nomionaciju. Nominovani ne mogu biti potrčci, vođa, niti bilo ko od Odabranih. Razlozi nominacije mora biti vaše mišljenje, a ne nečija sugestija. Počnite odmah. Pozdrav, Veliki šef - glasilo je u pismu.

Učesnici su redom glasali i nominovali, a najviše glasova imala je Danka Grujić, kojoj Odabrani žele da vide leđa.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Danka Grujić

 

- Nominujem Danku. Misli za sebe da je najbolje i najčednija, a izgovarta sramne reči i uvrede. Juče je rekla Aniti najsramnije i najmorbidnije uvrede. Šokiran sam njenim ponašanjem. Najprljavija je i najgadnija. Pokazuje kakva je i da je daleko od fine devojke - istakao je Bebica.

- Moram da se usaglasim za Danku. Ona je devojka koja govori da je najbolja, najmpametnija i najlepša, a niko je ne voli. Najgnusnije uvrede govori devojkama ovde, vređa decu i porodicu - kazao je Ša.

- Nominujem najvećeg degenerika ovde, a to je Luka Majčica. Govorio je da sam ogovarao Đedovića, Anitu i Anđela, a kad je trebalo da mi objasni kada sam to rekao, on je negirao sve. Jako je pokvaren - kazao je Gačić.

- Lakića ću da nominujem. Meni je njegovo učešće ovde jedna enigma. Ima dete, a njemu treba staratelj - kazao je Đedović.

- Danka me je najstrašnije uvredila. Moju majku, dete i mene je izvređala kao niko nikad - kazala je Anita.

- Danka je jedna prljava i aljkva devojka. Depresivna, nikakva. Ne zna šta će od sebe, ko joj prija, a ko ne. Nije ni čudo što je pola kuće ne voli. Najgnusnije uvrede je Aniti uputila. Pretila nam je, nema šta nije rekla - istakao je Anđelo.

Ivana Šopić će, nakon regularnih nominacija, saopštiti ovu informaciju, koja će zasigurno izazvati burne reakcije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ljiljana

02.06.2024 19:09

Danka rekla istinu. Đedu smeta Lakić, kaže ima dete,a njemu treba staratelj. Da ima dete, a Đedo ima Anđela, obadvoici treba staratelj. Imaju ga. Lepog Miću. On se stara za njih.