"ČEKIĆ" POLOMIO FABJANA! Darko Stošić UNAKAZIO protivnika u GLAVNOJ BORBI večeri na FNC 17!

Autor:

Sport

01.06.2024

23:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradska arena u transu proslavila uspeh srpskog takmičara.

"ČEKIĆ" POLOMIO FABJANA! Darko Stošić UNAKAZIO protivnika u GLAVNOJ BORBI večeri na FNC 17!

Foto: printscreen/Twitter

MMA Borba koju je čitav Balkan nestrpljivo iščekivao na FNC 17 turniru u Beogradskoj areni, pred više od 14 hiljada navijača, konačno se završila, a pobednik je bio srpski borac Darko Stošić.

U glavnoj borbi večeri, Darko Stošić je izašao kao pobednik tehničkim nokautom u prvoj rundi, ali nije sve išlo glatko za njega. Na početku meča, protivnik Miran Fabjan je nekoliko puta ozbiljno pogodio Stošića, koji je bio uzdrman. Snažnim direktom, Fabjan je čak poslao Stošića u nokdaun, ali je srpski borac uspeo da se pridigne i vrati u meč.

Mnogo bolje je Roki otvorio meč, i već u prvoj razmeni, jakim direktom, poslao je Stošića u nokdaun. Ipak, uspeo je da se pridigne Darko, ali se ubrzo ponovo našao uzdrman na podu.

Uprkos nešto lošijem otvaranju duela, Stošić se uspešno vratio u meč i pokazao izuzetnu borilačku veštinu. Nakon što je uspeo da baci Fabjana na pod, prešao je u parter gde je pokazao svoje veštine u graund end paundu. Serijom razornih udaraca, Stošić je naterao sudiju da prekine borbu.

Ova pobeda je potvrdila Stošićevu dominaciju u ringu i njegovu poziciju među najboljim borcima u Evropi. Publika je bila oduševljena njegovom izdržljivošću i veštinom, a s nestrpljenjem se već iščekuje njegov sledeći nastup.

Podsetimo, pre Darka Stošića, pobede su ostvarili Marko Bojković koji je nokautirao rivala posle samo 15 sekundi, da bi potom i Vaso Bakočević "Psihopat" slavio nad Brazilcem Alesandrom Ribeirom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading