NOVAK POBESNEO NA ORGANIZATORE! Ušao u SUKOB sa sudijom! Ovo NISTE videli u PRENOSU!

Autor:

Sport

02.06.2024

02:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta izgubio živce.

NOVAK POBESNEO NA ORGANIZATORE! Ušao u SUKOB sa sudijom! Ovo NISTE videli u PRENOSU!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković je izrazio svoje nezadovoljstvo organizatorima Rolan Garosa zbog neshvatljive odluke da njegov meč protiv Lorenca Musetija počne u 22:37.

Situacija je postala još apsurdnija jer je prethodni meč na stadionu „Filip Šatrije“ između Grigora Dimitrova i Zizu Bergsa bio nastavljen pre Đokovićevog susreta, iako su prethodno igrali na manjem terenu. Ovo je rezultiralo time da je meč najuspešnijeg u istoriji "belog sporta" postao najkasnije završen meč u istoriji Rolan Garosa.

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković

Najbolji teniser sveta je bio vidno nezadovoljan ovom situacijom i nije oklevao da to pokaže. Nakon meča, izrazio je svoje nezadovoljstvo izaslaniku supervizora Remiju Azemaru, gestikulirajući energično i pokazujući nezadovoljstvo prema tribinama i terenu. Iako je bio besan, nije bilo govora o prekidu meča, ali je jasno dao do znanja da smatra da je odluka organizatora bila nepravedna.


Srpski as je imao puno razloga za nezadovoljstvo, ali je ipak ostao fokusiran na meč i uspeo je da pruži svoj maksimum uprkos nepovoljnim okolnostima.

Ovo nije prvi put da je Novak Đoković bio u sličnoj situaciji, ali je svakako bilo iznenađujuće videti da je meč završen u tako kasnom terminu. Ovakvi događaji dodatno ističu potrebu za revizijom termina mečeva i boljom organizacijom kako bi se izbegle nepravde prema teniserima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading