ĐOKOVIĆ SE OVOME SIGURNO NE RADUJE! Nole ISPISAO ISTORIJU Rolan Garosa! Novi REKORD za Srbina!

Autor:

Sport

02.06.2024

02:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak je u svemu jedinstven.

ĐOKOVIĆ SE OVOME SIGURNO NE RADUJE! Nole ISPISAO ISTORIJU Rolan Garosa! Novi REKORD za Srbina!

Foto: www.profimedia.rs

Subotnje veče na Rolan Garosu iznenadilo je mnoge kada se meč između Novaka Đokovića i Lorenca Musetija produžio do 01:27 iza ponoći, čime je postao najkasnije završen meč u istoriji ovog turnira. U tom trenutku, igrao se treći set, a prethodni rekord držali su Rafael Nadal i Janik Siner sa završetkom meča u 01:26.

Kiše koje su prethodnih dana padale na terenima Rolan Garosa primorale su organizatore da ubace meč između Zizua Bergsa i Grigora Dimitrova, što je dovelo do ovog neobičnog rekorda. Đoković je, očigledno frustriran, besneo na terenu, ali nije imao izbora nego da odigra meč do kraja.

Foto: www.profimedia.rs

Lorenco Museti

Tokom meča, Novak Đoković je pokazao vidno nezadovoljstvo zbog situacije u kojoj se našao. Besno je mahao rukama i verbalno izražavao svoje frustracije, nezadovoljan činjenicom da je bio primoran da igra u tako kasnom terminu. S obzirom na to da je već bio frustriran usled nepredvidivog rasporeda, ovo je bio samo dodatni izazov sa kojim se suočavao tokom meča.


Sve u svemu, meč između Đokovića i Musetija će ostati upamćen po rekordnom završetku i nezadovoljstvu koje je najbolji u istoriji pokazao usred meča. Ipak, ovo je samo jedan od izazova koje teniseri ponekad moraju da savladaju na putu ka vrhunskim sportskim dostignućima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading