"MIONA JE KRIVA ZA DISKVALIFIKACIJU U ELITI" Pojavili se šok dokazi, publika urnisala reperovu devojku!

Autor:

Zadruga

16.05.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović na meti udara na društvenim mrežama!

"MIONA JE KRIVA ZA DISKVALIFIKACIJU U ELITI" Pojavili se šok dokazi, publika urnisala reperovu devojku!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon nedavnih događaja u rijalitiju "Elita", javnost je podigla veliku prašinu oko diskvalifikacije Danijela Mujkovića, poznatijeg kao Munjez. Mnogi su spekulisali o tome šta se zapravo dogodilo i ko je kriv za izbijanje haosa u kući. Međutim, nedavno se pojavio snimak koji je šokirao mnoge i bacio novo svetlo na situaciju.

Republika

Foto: instagram.com

Publika misli da je Mionakriva za Munjezovu diskvalifikaciju

Miona Jovanović je odmah reagovala na ovaj potez i obavestila Nenada Aleksića Ša, koji je potom izazvao haos i izbacio Uroša iz spavaće sobe. Munjez se takođe uključio u sukob, napadajući Uroša, što je na kraju dovelo do njegove diskvalifikacije.

Ovaj snimak izazvao je brojne reakcije javnosti, a mnogi su počeli da spekulišu o tome ko je zaista kriv za celu situaciju. Na društvenim mrežama mogu se naći komentari koji optužuju Mionu za izbijanje haosa i diskvalifikaciju Munjeza.

- "Sve je ovo Miona zakuvala", Pa da, Miona okom, Ša skokom", "Kriva je za Munjezovu diskvalifikaciju" - bili su samo neki od komentara.

Republika

Foto: instagram.com

Haos sa Urišem Stanićem u spavaćoj sobi

Podsećanja radi, učesnik "Elite" Danijel Dujković Munjez odlukom velikog šefa diskvalifikovan je iz popularnog rijaliti programa. Produkcija je donela odluku posle dugog većanja, a fanove rijalitija svakako je zatekla ova vest. 

- Draga Elito, ovim Vas obaveštavamo da je Danijel Dujković Munjez diskvalifikovan i da će po ugovoru snosite kaznu u iznosu od 50.000 evra zbog diskvalifikacije, a Tv Pink će ga tužiti shodno tom ugovoru - glasilo je pismo Velikog šefa.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading