MAJA ISPLANIRALA NOVU VRELU AKCIJU! Evo šta je saopštila Stanislavu! Od ovoga mu nije bilo dobro!

Autor:

Zadruga

16.05.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Znam da je napolju sigurno haos zbog svega ovoga što se desilo sa nama, ali s pravim čovekom nema mesta kod mene za greške, pričala je starleta.

MAJA ISPLANIRALA NOVU VRELU AKCIJU! Evo šta je saopštila Stanislavu! Od ovoga mu nije bilo dobro!

Foto: TV Pink/printscreen

Učesnica Elite Maja Marinković u žiži je javnosti otkako je usred programa uživo imala intimni odnos sa dečkom Stanislavom Krofakom, dok je napolju celu akcio podržavao njen otac Radomir Taki Marinković.

Ona je sada Stanislavu rekla da bi opet volela da se ponovi vrela akcija, ali je sve šaputala kako cimeri ne bi znali šta se sprema.

Foto: printskrin

Maja Marinković i Stanislav Krofak

 

- Volela bih da napravimo opet cirkus kakav smo imali... Znaš dobro o čemu pričam, samo bih sada ja menjala neke stvari. Mislim da bi sada bilo fer da pustiš mene da ja budem glavna, tebi su se želje ispunile. Znam da je napolju sigurno haos zbog svega ovoga što se desilo sa nama, ali s pravim čovekom nema mesta kod mene za greške - pričala je Maja, dok se Krofak samo smeškao i Maji objasnio da nema ništa protiv. 

Foto: TV Pink/printscreen/Instagram.com

Maja Marinković i Stanislav Krofak

 

Podsećamo, Maja Marinković i Stanislav Krofak obećali su da neće imati vrele akcije zbog pisma koje je poslala njegova ćerka, ali su tu reč pogazili. Njih dvoje su nakon žurke imali brutalnu akciju u toaletu hotela, a produkcija je objavila snimke sa kamera i pokazala da je par uhvaćen u laži, ali su oni nastavili da poriču i sinoć tokom emisije, što je dodatno šokiralo brojne gledaoce najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima.

Kako je danas emisija "Gledanje snimaka", mnogi se pitaju da li će to biti prikazano i ukućanima, s obzirom da je Stanislav rekao da ništa ne priznaje, dokle god ne bude dokaza da je zapravo to izgovorio ili uradio.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading