PUŠTEN NECENZURISANI SNIMAK MIONE I STANISLAVA, ŠA MODAR OD BESA: Urlao iz petnih žila, pa dobio brutalnu povratnu!

Autor:

Zadruga

10.05.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša je saznao šta se dešavalo između Mione i Stanislava dok je on doživljavao nervni slom.

PUŠTEN NECENZURISANI SNIMAK MIONE I STANISLAVA, ŠA MODAR OD BESA: Urlao iz petnih žila, pa dobio brutalnu povratnu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U toku današnje emisije "Gledanje snimaka", voditelj Milan Milošević odlučio je da raskrinka učesnike do srži, a jedan od najkontroverznijih momenata bio je snimak razgovora između Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša. Na snimku se jasno vidi kako Ša prebacuje Mioni što su bili u istom kadru sa Majom Marinković i Stanislavom Krofakom, što je izazvalo burne reakcije kako u vili, tako i kod gledalaca.

- Sve što sam rekla za sve sam u pravu, s obzirom na to kakve smo situacije imali ovo je ništa. Pošto je on imao problema sa slikama i sa Urošem niko neće ostati gladan, on je ponovo poludeo i nisam htela da bude incidenata, izbegla sam sve to i pokušala sam da se smirim, on je rekao da izađem pošto ću kao ja biti kriva ako se desi neštosa Urošem, njegovo ponašanje nije imalo logike uopšte, bio je nervozan i samo se istresao -rekla je Miona.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša

 

- Ja ne volim to kadiriranje i kad se prave priče, ja sam iskulirao vremenom i onda je došao mali Uroš i počeo da me drka, ja ne bih bio toliko nervozan da nas mali nije toliko nervirao. On nema koga nije iznervirao, samo doliva ulje na vatru, ja sam kriv što sam ga prizvao, trpim svašta ovde i tako ću i da nastavim -rekao je Ša.

- Evo, ovo zvuči jako ružno, da gleda tako fotografije i da pilji u to, mene to toliko izludi, može da se protumači na sto i jedan način, da pitaš bilo koga ovde kako to izgleda svi bi rekli da to nije normalno - dodao je Ša.

- Ja sam samo gledala kako sam ispala i sebi sam bila lepa, mene ne zanima ko je sa mnom na slici. On je to i gledao sve i totalno drugačije gleda od mene -rekla je Miona.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

 

Miona i Ša su nastavili raspravu nakon emisije, a kako ih je Uroš Stanić pratio u stopu, Ša je pozvao njegovog oca da odmah krene sa tužbama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading