KONAČNO! Oglasio se Džejms Naneli! Ovo su PRVE REČI Lazarevićevog KRVNIKA! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.05.2024

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanac nije igrao u trećem meču finalne serije AdmiralBet ABA lige.

KONAČNO! Oglasio se Džejms Naneli! Ovo su PRVE REČI Lazarevićevog KRVNIKA! (VIDEO)

Foto: Starsport

Džejms Naneli

Košarkaši Partizana izgubili su u trećoj utakmici AdmiralBet ABA lige od Crvene zvezde i prepustili najljućem rivalu titulu šampiona regionalne lige.

Duel je, ipak, ostao u senci poteza Džejmsa Nanelija koji je pred ovaj meč, na šuterskom treningu, prilikom izlaska iz sale udario igrača Zvezde Stefana Lazarevića. Tuča se odigrala između treninga ta dva tima, a rezultat je bio Lazarevićeva povreda - posekotina pored oka i podliv. Obojica su dala iskaze u policiji.

Dan posle poraza Partizana, Džejms Naneli je prvi put javno progovorio o incidentu koji se dogodio između njega i člana Crvene zvezde, Stefana Lazarevića, dok se sada oglasio putem svog Instagram profila.

Foto: printscreen/instagram.com/jnunn

 

Naneli je na svom Instagramu objavio stih pesme slavnog američkog repera Kendirka Lamara kojim je poručio da je potrebno porazgovarati o situaciji, uz dodatak komentara:

- Video ne laže, a ni ja - napisao je Partizanov Amerikanac.

Ovaj potez je izazvao pažnju javnosti i podigao dodatnu prašinu oko ovog incidenta. Osim Nanelija i Lazarevića, trebalo je jutros da da i Džejlin Smit, još jedan košarkaš Partizana.

Naturalizovani Hrvat je bio jedini svedok svega što se dogodilo od samog početka sukoba, te se očekuje da njegovo svedočenje bude od velikog značaja za dalji tok istrage.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading