MILICA I BORA PREKRŠILI VAŽAN SRPSKI OBIČAJ: Ovaj detalj sa svadbe je svima PROMAKAO, nije po našoj tradiciji (FOTO)

Autor:

Zabava

07.05.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj detalj na svadbi Milice Kemez i Bore Santane je svima promakao!

MILICA I BORA PREKRŠILI VAŽAN SRPSKI OBIČAJ: Ovaj detalj sa svadbe je svima PROMAKAO, nije po našoj tradiciji (FOTO)

Foto: printscreen

Voditeljski par Milica Kemez i Bora Santana, popularni učesnici rijalitija "Zadruga", izrekli su sudbonosno "da" u prisustvu porodice i prijatelja, obeležavajući tako krunu njihove dugogodišnje ljubavi. Njihova ceremonija venčanja, održana danas, 7. maja, bila je ispunjena emotivnim trenucima i neobičnim detaljima koji su oduševili prisutne. 

Naime, svečana ceremonija bila je obeležena neobičnim detaljima, poput rafala iz Kalašnjikova na mestu venčanja, što je sigurno ostavilo prisutne bez daha. Miličina venčanica, koja ju je pretvorila u pravu princezu iz bajke, bila je jedan od najupečatljivijih detalja. Ipak, i pored blistave krune, dugačkog vela i pompeznih detalja na haljini koju je Kemezova ponela, posebnu pažnju je privuko njen bidermajer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @bora_milica

Kako se moglo primetiti, buket koji je lepa voditeljka nosila u rukama bio je sačinjen od veštačkih belih lala, što je inače retka pojava na venčanjima. Kako uglavnom nalažu naši običaji, bidermajer bi trebalo da bude od pravog cveća.

Republika

Foto: Instagram.com

Milica Kemez i Bora Santana napravili svadbu

Inače, pre samog venčanja, Milica je istakla da su ona i Bora odlučili da sami organizuju slavlje, te da će se osloniti na svoju snalažljivost i veštine kako bi uštedeli. Njena odluka da sama šije venčanicu i Borino odelo, kao i da se sama pobrine za frizuru i šminku, dodatno je naglasila njihovu samostalnost i želju da sve bude personalizovano i posebno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Deni

08.05.2024 04:58

Srećno I dugovecno Bori I Milici..