DOŽIVITE G-DRIVE #TAKOMOĆNO KARTING ISKUSTVO!

Autor:

Sport

10.05.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čekamo te na drugoj trci karting šampionata!

DOŽIVITE G-DRIVE #TAKOMOĆNO KARTING ISKUSTVO!

Foto: NIS

Druga trka Otvorenog prvenstva Srpskog sportskog karting saveza održaće se u nedelju, 12. maja, na Motodromu Kula, uz podršku G-Drive premijum goriva NIS Petrol i Gazprom benzinskih stanica.

Više od decenije šampionat okuplja najbolje takmičare iz Srbije i regiona, a ovogodišnja sezona obuhvata čak šest takmičarskih vikenda u kojima će od aprila do septembra  moći da uživaju svi ljubitelji karting vožnje u Srbiji i šire. Interesovanje je veliko o čemu svedoči i činjenica da je u prvoj trci učestvovalo više od 80 takmičara iz Srbije, Mađarske, Crne Gore i Austrije koji su se takmičili u čak 8 kategorija, na karting stazi u Jagodini. 

Druga trka na Motodromu Kula donosi još više uzbuđenja. Snage će odmeriti kako najmlađi takmičari u kategoriji Bambini, tako i oni najiskusniji u kategorijama Master i Tag, a čeka nas i posebna kategorija G-Drive kup. 

Foto: NIS

 

Premijum gorivo G-Drive, inspirisano čistom energijom i kretanjem, pokreće šampione u njihovom pohodu ka novim rekordima. Specijalna formula G-Drive omogućava sinergiju snage i dodatne energije koja donosi osećaj moćne transformacije i superiornosti tokom vožnje – i to na svakom pređenom kilometru!

Za najbolje u svakoj od kategorija obezbeđene su G-Drive nagrade, dok najuspešnije u generalnom plasmanu na kraju sezone očekuju vredna priznanja, i to besplatno G-Drive gorivo i set G-Drive proizvoda. Prvi  takmičarski dan ovog vikenda počinje svečanim defileom sa početkom u 12 časova, nakon čega sledi najuzbudljiviji, takmičarski deo, dok nas svečano proglašenje pobednika očekuje od 17 časova.

Nakon Jagodine i Kule, nastavak šampionata je 2. juna na Autokomerc Karting centru u Beogradu. Poslednji vikend juna rezervisan je za još jedan takmičarski vikend u Jagodini, a kraj avgusta/početak septembra za takmičenje u Kuli. Šampionat se završava  poslednjeg vikenda septembra tamo tamo gde je i počeo – u Karting centru u Jagodini, gde će biti proglašeni i najbolji u generalnom plasmanu, u svakoj od kategorija.   Čekamo vas ovog vikenda u Karting centru Motodrom Kula da zajedno uživamo u sportu, družimo se i navijamo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading