MARINIKA TEPIĆ POZIVA NA PROGON I JAVNO OBJAVLJIVANJE IDENTITETA NAŠE NOVINARKE! Sad joj se priviđaju uhode! NEVEROVATNO ŠTA ŽENA RADI I ČIME SE SLUŽI!

Autor:

Vesti

09.05.2024

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jednom podsećamo i apelujemo da se maloletno dete, o kojem pišu mediji Dragana Đilasa, ne zloupotrebljava u političke svrhe (ono je slučajno upalo u kadar i snimljeno je sa leđa) kao što apelujemo da se policijski poziv i poziv novinara, koji pošteno rade svoj posao, ne zloupotrebljavaju.

MARINIKA TEPIĆ POZIVA NA PROGON I JAVNO OBJAVLJIVANJE IDENTITETA NAŠE NOVINARKE! Sad joj se priviđaju uhode! NEVEROVATNO ŠTA ŽENA RADI I ČIME SE SLUŽI!

Foto: youtube.com/Lični stav

Više javno tužilaštvo istražuje pretnje novinarki Republike, čiju su slike objavili portali Radar i Nova.

Ovim snimkom na kome se vidi lice M. M. ugrožena je njena bezbednost, a istraga treba da utvrdi ko je, i na osnovu čega, dao snimak medjima. Biće pozvani da se izjasne i vlasnica kafića sa čije je kamere snimak skinut, kao i kao i inspektor Slobodan Milenković.

Uprkos svemu, Đilasova perjanica Marinika Tepić traži da se javno objavi identitet naše novinarke, a što je najgore, od žene koja je samo radila svoj posao i slikala jednu javnu ličnost na javnoj površini, njoj se priviđaju uhode, kao što su joj se nekada od pilića  iz Morovića učinila plantaža marihuane.

Tako je ona danas, iako joj je više puta rečeno i objašnjeno, preko društvenih mreža ponovo pitala:

- Ko je žena na snimku koja uhodi inspektora Slobodana Milenkovića, a koji je objavio Radar.

- Ako je neko prepozna, neka napiše. Kad policija ne radi svoj posao, moramo mi. Snimak je objavio "Radar". A njene fotografije tabloidi!

Poštovana gospođo Marinika, nema potrebe da našu novinarku tražite preko mreža, dovoljno je da dođete u redakciju "Srpskog telegrafa" i "Republike" i tu ćete je videti. Dakle, ne u BIA, nekoj mafijaškoj organizaciji, nego naći ćete je u našoj redakciji.

Još jednom podsećamo i apelujemo da se maloletno dete, o kojem pišu mediji Dragana Đilasa, ne zloupotrebljava u političke svrhe (ono je slučajno upalo u kadar i snimljeno je sa leđa), kao što apelujemo da se policijski poziv i poziv novinara, koji pošteno rade svoj posao, ne zloupotrebljavaju. A ako gospodin Senta ima neki problem, apelujemo i na njega, da se javi našoj redakciji, rado ćemo i njega zaštititi ako ga uopšte neko i ugrožava.

Bonus video

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (33)

Loading
Janko

09.05.2024 18:13

Marinika Tepic je zena šovinista!

Jaca

09.05.2024 18:13

Ova opozicija je totalno prolupala pred izbore.

Janko

09.05.2024 18:13

Kakvo zlo od žene!

Nemanja

09.05.2024 18:14

Ma Marinika pravi budalu od sebe ali za debelu lovu koju joj daje zapad