SARADNICI SE ODREKLI ŠA, MIONA MU ZAUVEK UNIŠTILA KARIJERU: Reper gubi sve, o sceni može samo da sanja!

Autor:

Zadruga

19.04.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenadovi najbliži otkrivaju kako mu je veza sa Mionom uništila karijeru i reputaciju.

SARADNICI SE ODREKLI ŠA, MIONA MU ZAUVEK UNIŠTILA KARIJERU: Reper gubi sve, o sceni može samo da sanja!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ljubavna veza Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović danima je na klimavim nogama. Naime, kako svakodnevno dolaze u sukobe tokom emisija, mnogi sumnjaju da taj odnos neće potrajati.

Njihova sinoćna svađa izazvala je burne reakcije, a za medije se oglasio i Nenadov komšija, koji dobro poznaje repera i smatra da mu ovaj odnos nije doneo baš ništa dobro, sa čim se slažu i mnogi njegovi prijatelji, a po svemu sudeći, i otac:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša

 

- Moram da budem iskren, Neša je sjajan momak, ali definitvino ima problem sa ženskim rodom, čovek nema sreće. Daje sebe 200 odsto, a ne dobija ništa za uzvrat - krenuo je Nenadov komšija da priča:

- Mi svi iz kraja njega mnogo cenimo, ali ovo što sebi radi zbog neke klinke mu ne treba. On je čovek koji ima karijeru koju uništava, jer se ponižava zbog Mione koja ga ne voli, to se vidi. Ja mislim da ona i dalje gaji osećanja prema bivšem, a Neša koliko je zaljubljen to ne vidi, iskreno se nadam da će se opametiti - rekao je on za Pink.rs.

Podsećamo, iako je porodica Aleksić na početku podržavala Mionu, čini se da su sada stvari malo drugačije, pa se putem Instagrama oglasio njegov otac, Zoran Kiza Aleksić, koji je zaključio da Jovanovićeva nema ni gram osećanja prema njegovom sinu, koji se svakodnevno kida zbog njenog ponašanja:

- Koje ste zlo, ona se se spasi, pa ona nema ni gram osećanja - napisao je besan Kiza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Dina

19.04.2024 15:53

Čuj Miona mu kriva, pa Ša ovo isto radi non stop sa svim devojkama. Sam pao, sam se ubio. Pritom je on taj koji je godinama varao...Hitno na lečenje, čim su uvek drugi krivi, tu nesto nije u redu.

Mira

19.04.2024 20:20

On treba da ide na terapiju, da mu se poravnaju fizicke i psihicke godine za pocetak.