SLAVLJE U DOMU ASMINA DURDŽIĆA: Javno podelio radosne vesti, čestitke stižu sa svih strana! (FOTO)

Autor:

Zadruga

06.03.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši partner Aneli Ahmić podelio srećne vesti!

SLAVLJE U DOMU ASMINA DURDŽIĆA: Javno podelio radosne vesti, čestitke stižu sa svih strana! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Bivši partner Aneli Ahmić, aktuelne učesnice rijalitija "Elita", Asmin Durdžić, danas je na svom Instagram profilu podelio radosne vesti. Naime, Asmin je objavio fotografiju svoje bratičine koja danas puni dve godine, uz emotivnu poruku čestitke.

Na slici koju je Asmin podelio sa svojim pratiocima, možemo videti preslatku devojčicu kako duva svećice na torti, dok je Asmin uz fotografiju napisao.

- Srećan rođendan, ljepotan moj, ljubi Striko - napisao je Asmin na svom Instagramu.   

Republika

Foto: Instagram.com

Asmin Durdžić Instagram oglašavanje

Ovaj gest je izazvao veliku pažnju javnosti, jer je Asmin javno pokazao svoju emotivnu stranu, čestitajući rođendan svojoj bratičini na tako dirljiv način. Mnogi su se složili da je ovo divan primer kako porodične ljubavi i radosti treba da budu istaknute čak i na društvenim mrežama.

Nakon što je objavljena, Asminova čestitka je izazvala brojne empatične reakcije njegovih pratioca na Instagramu. Mnogi su uputili lepe reči podrške i čestitke sestričini, ističući koliko je gest bio dirljiv. 

Republika

Foto: youtube.com/Pink, facebook

Asmin Durdžić i Aneli Ahmić

Asmin je nedavno privukao i veliku pažnju kad je javno čestitao rođendan svojoj ćerki Nori putem društvenih mreža, ad je podelio sliku sa njom. 

- Srećan rođendan anđele moj maleni. Sve bih na svetu dao, da te sada mogu zagrliti, ali kome više da objasnim, da to ne žele. Vidimo se jako brzo pile moje maleno i šta god vreme donelo, iz mog srca i života te odneti neće. Volim te najviše na svetu i svaki dan je samo moja borba. Drugi to ne treba da znaju. Živa mi bila anđele moj - napisao je Asmin u emotivnoj objavi. 

Republika

Foto: instagram.com

Asmin Durdžić sa ćerkom Norom

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading