KAČAVENDA DIVLJA PO ELITI: Unakazila Samira Ramovića, pred svima ga ISPOLIVALA i najstrašnije izvređala!

Autor:

Zadruga

21.02.2024

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova drama na imanju u Šimanovcima!

KAČAVENDA DIVLJA PO ELITI: Unakazila Samira Ramovića, pred svima ga ISPOLIVALA i najstrašnije izvređala!

Foto: TV Pink/printscreen

Danas je u "Eliti" došlo do žestokog sukoba između rijaliti takmičara, a najdeblji kraj izvukao je Samir Ramović. Naime, Milena Kačavenda ušla je u crveno, pa u pušionici počela da urla nanjega, a onda ga pred svima zalila kafon i žestoko izvređala. 

Ja nisam to komentarisao, ko god se pogledao u kući, konstatovali su: "Au", to je bila svačija reakcija. Ja sam odmah rekao da to nije normalno. Ja sam rekao da Terza nije smeo da dozvoli da ti, koju smatra majkom, mu stavljaš nogu. Za mene je Milena kriva jer je to dozvolila, to sam ja rekao i tu je bio kraj. Mića odlazi u radio i kaže bez svih nas, smiruje situaciju između Milice i Terze, a ne pominje nikoga. Ja sam rekao: "Slažem se da je između Milice i Terze problem nešto peto, ali je bio šok kada smo to saznali" - rekao je Ivan.

Šta bre nisu znali, cela kuća zna to - rekla je Žana.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Milena Kačavenda se svađa sa cimerima

- Ko je bre on (Samir) da meni komentariše ovde?! Stavi maramu na glavu i m*š u pi**u materinu, muž mi nije prdeo ti ćeš da mi prdiš sis***rcu - urlala je Kačavenda, a onda je Samira polila kafom.

Iako je mnogima delovalo da su njih dvoje konačno malo spustili loptu i uspeli da se ponovo povežu i zajedno provode vreme bez svađa, izgleda da to ipak nije moguće i da Kačavenda njega ne može da podnese, iako on nema nameru da odustane od borbe za njenu ljubav i osećanja koja ima prema Mileni. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, pixabay.com

Milena Kačavenda i Samir Ramović

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Pravo lice

21.02.2024 18:23

Ovo je pravo lice Milenino. Nasilnica, prostakuša, opajdara. Diže noge na mladog dečka čija devojka sedi 2 metra dalje, ljubi mlade dečke i grli se sa njima danima iako ooni imaju devojke, ljubomorna i zavidna kad devojke se srede i lepi izgledaju i kad primaju poklone od porodice i fanova, pakosna i ogovara po ćoškovima... Uhvate je u laži ili puste klip kako ogovara a ona skače i vrišti da to nije istina. Zla i osvetoljubiva žena a nekulturna i bez manira. Napala Samira koji je tih, povučen i kulturan a nesme napasti "jače" jezikare koji joj otvoreno kažu da je kradljivica (Anita joj je to više puta rekla ) i da mnogo laže. Milena nije žena mangup kako rekoše, ona je nevaspirana i agresivna lažljivica i kradljivica. Nema više samokontrole, mnogo greši i pokazala je pravu sebe.