TOPIĆ UZEO MIKROFON I ZAPEVAO TEU, PA DOBIO PSOVKU: Urnebesna scena na proslavi titule (VIDEO)

Autor:

Sport

20.05.2024

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna hemija u ekipi Zvezde.

TOPIĆ UZEO MIKROFON I ZAPEVAO TEU, PA DOBIO PSOVKU: Urnebesna scena na proslavi titule (VIDEO)

Foto: Instagram/crvenazvezdakk

Topić i Nedović dograbili mikrofon

Košarkaši Crvene zvezde vratili su pehar AdmiralBet ABA lige na Mali Kalemegdan, pošto su u Areni savladali Partizan i treći put u nizu u finalu sa 82:76.

Crveno-beli su zasluženo slavili. Gotovo da su vodili od početka do kraja meča, uz mali izuzetak na startu treće deonice. U poslednjim sekundama susreta usledilo je zasluženo slavlje gostiju na terenu, koje se nastavilo do kasno u noć i u restoranu.

Proslavi je prisustvovao i odnedavno deklarisani navijač Zvezde Nikola Jović, Jago i Gilespi su pravili čuda po stolu i sa metlom, a osvanula je još jedna urnebesna scena.

Topić je u jednom momentu zajedno sa Nedovićem uzeo mikrofon i zatražio: " 'Ajmo svi zajedno sada", nakon čega je usledilo poznato skandiranje Teodosiću: "Ole, ole ole ole, Teo, Teo..." Tada je kamera otišla na iskusnog plejmejkera koji je, barem se tako čini imao spreman odgovor.

 - J**** ti mamu malu za ovo - čini se da se može pročitati sa Teodosićevih usana. U svakom slučaju, vidi se koliko je dobra hemija u ekipi Zvezde i da je to jedan od ključnih faktora zbog kog su priredili ovakvo iznenađenje u finalnoj seriji pobedivši Partizan sa 3:0.

Podsetimo, crveno-beli su zasluženo napravili prvi "brejk" posle šest godina u finalnoj seriji Jadrana. Mogli su sve da reše i bez drame, ali nisu se sa penala u finišu proslavili Nedović, Bolomboj i Jago koji su bili polovični u važnim trenucima, pa su omogućili Avramoviću da se još jednom "razgoropadi". Prvo je Aleksa pogodio dva penala, pa trojku, a onda je Jago propustio šansu da prelomi meč promašivši otvorenu trojku. Ipak, ni to nisu uspeli da iskoriste crno-beli koji su nizali jednu grešku za drugom, pa je Zvezda vratila pehar u vitrine Malog Kalemegdana posle godinu dana pauze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading