CIPKA NA LEKOVIMA POSLE SUPRUGOVE SAHRANE: Grli njegovu sliku i čeka da se probudi iz KOŠMARA!

Autor:

Zabava

20.05.2024

09:05 >> 09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačicina prijateljica otkrila šta se dešava u porodičnom domu u Šapcu!

CIPKA NA LEKOVIMA POSLE SUPRUGOVE SAHRANE: Grli njegovu sliku i čeka da se probudi iz KOŠMARA!

Foto: ATA Images, Društvene mreže

Pevačica Aleksandra Tadić Cipka proživljava najteže dane u svom životu. Njen suprug, biznismen Nebojša Stojićević zvani Jarin, iznenada je preminuo u 52. godini od posledica srčanog udara. Pre manje od dve godine venčali su se u tajnosti, a svi su govorili da su se odlično slagali, iako je on bio stariji od nje 20 godina.

Kako "Star" saznaje, biznismen je preminuo u svom domu, a Hitna pomoć je samo mogla da konstatuje smrt. Pevačica je užasno podnela gubitak muža, pa je danima pod lekovima za smirenje.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com/Nije lako biti ja, Društvene mreže

Cipka, Jarin

- Cipka je u šoku, ne može da veruje šta je snašlo. Sudbina se sa njima baš poigrala. Nebojša je bio dobro, nikad se nije žalio, ovo je bio šokj za sve. Planirali su proširenje porodice, niko nije mogao da zamisli ovakav scenario. Cipka je pod lekovima, baš je loše, samo plače i grli njegovu sliku, kao da čeka da je neko probudi iz košmara koji ju je zadesio - započinje Ivana Šašić, pa dodaje:

- Samo mesec dana pre nego što joj je preminuo suprug, umro joj je i svekar, neki crni oblak se nadvio nad njihovu porodicu - dodaje pevačica, koja je bliska Cipkina prijateljica, te otkriva da su svi teško podneli Nebojšinu smrt:

Republika

Foto: Instagram.com

Ivana i Jarin

- To je bio moj najbolji drug, brat, znamo se ceo život. ne mogu da verujem da ga više nema. Infarkt je imao i umro je na licu mesta, nije bilo spasa. Cipka je loše, kako da bude, baš se loše oseća. Majka je uz nju, kao i prijatelji i familija, ali sve teško podnosi - izjavila je Ivana, prenosi "Star".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading