PRODUKCIJA SAOPŠTILA KAZNU ZA MAJU MARINKOVIĆ! Milan Milošević pročitao odluku, pa izazvao NEVIĐENU POMETNJU u Beloj kući!

Autor:

Zadruga

30.01.2024

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je tokom emisije "Pretres nedelje" saopštena kazna za Maju Marinković.

PRODUKCIJA SAOPŠTILA KAZNU ZA MAJU MARINKOVIĆ! Milan Milošević pročitao odluku, pa izazvao NEVIĐENU POMETNJU u Beloj kući!

Foto: Ata images, Shutterstock, Pink

Tokom sinoćnje emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" voditelj je saopštio ko se nalazi na listi najciničnijih osoba u rijalitiju, a prvo mesto zauzela je Maja Marinković, zbog čega je veoma burno reagovala, s obzirom da je sve povezala sa svađom sa Markom Janjuševićem Janjušem i Aneli Ahmić.

Maja se momentalno pobunila i odgovorila gledaocima, koji su joj dodelili ovu titulu, a Janjuš je iskoristio priliku da prokomentariše ovu odluku publike:

- Ubedljiva pobeda ide jednoj osobi. Ja ću podići Janjuša. Na prvom mestu je Maja Marinković - rekao je Milan.

 

- Neke stvari su jasne koje su se izdešavale u prethodna dva tri dana. Najciničnija stvar koju si uradila je da si dovela osobu da me tu nervira u teškom stanju i da mi govori teške bljuvotine. Najgore kad grdiš nekoga za nešto što ti radiš - rekao je Janjuš.

- Sledeći put kada bude neki rijaliti program ozbiljno ću se zapitati da li ću biti deo njega. Neke stvari se ovde uzdižu koje su loše i kad sam bila dobra ja sam loša, smatram da imam neki određeni hejt od strane gledalaca. Stiglo je pitanje da li sam lagala da sam trudna tako da mislim da gledaoci nisu normalni i da se neko urotio protiv mene - rekla je Maja.

Ukućani su se redom javljali i komentarisali ne tako laskavu titulu koju je Maja dobila, dok su se Aneli i Janjuš sladili komentarima, kako ukućana, tako i gledalaca, koji su očigledno podržali njih u ovoj situaciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading