RODITELJIMA UNIŠTILA PRAZNIKE: Anđela otpisala porodicu zbog Bojane, pa im priredila VRELE SCENE iz kreveta!

Autor:

Zadruga

06.01.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon svega što su joj rekli odlučila da posluša svoje srce!

RODITELJIMA UNIŠTILA PRAZNIKE: Anđela otpisala porodicu zbog Bojane, pa im priredila VRELE SCENE iz kreveta!

Foto: printscreen/RTVPink

Anđela Šparavalo je juče tokom dana odlučila da otvori svoje srce i prizna Bojani Pavlović svoje emocije. Iako su Anđelini roditelji izazvali "haos" u njenom umu, ona je ipak odlučila da sledi svoje srce i zanemari sve što su joj roditelji rekli. Nakon iskrenog razgovora, njih dve su završile u krevetu, a potom su razgovarale do "sitnih" sati, rešene da niko više neće stajati na putu njihovoj ljubavi.

Iako su se u početku prale od svog odnosa, sinoć su na "Igri istine" čvrsto stale jedna uz drugu i zaratile sa pola Bele kuće. Anđela je pred svima poručila da je ne zanima nijedno mišljenje, pa čak ni njene porodice, koje joj je jasno proučila da će da je se odrekne, ako ona nastavi svoj odnos sa Bojanom. 

Nakon sinoćnog haosa njih dve su odlučile da zajedno legnu u krevet i zaborave na sve loše reči koje su pale, kao i uvrede koje su dobila od svojim cimera. Nakon kratkog razmenjivanja nežnosti Anđela i Bojana su se zaigrale ispod jorgana i prepustile strastima. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović

Poznato je da za proslavu Božića u Belu kuću stižu pokloni i poruke porodice, a mnoge zanima da li će se Anđeli roditelji uopšte javiti nakon svega što se izdešavalo nakon njihove posete u Beloj kući, prilikom koje su najstrašnije izvređali Bojanu i opisivali je gnusnim rečima, ali to Pavlovićevu nije pogodilo. 

- Iskreno, nisu me povredili, jer smatram da su ušli sa nekim ciljevima koji su imali. Malo mi je presmešno, nelogično, da tako s vrata neko uđe. Meni je logično da dođeš meni i kažeš, ne znam šta da kažem na uvrede... Meni bi bilo logično da su ušli i da su joj rekli da nije lepo da kradeš, da ne lažeš, da te nismo tako vaspitali... Meni to nisu normalni pristupi, nisam roditelj, ali razmišljam racionalno. Ovde baljezgaju i lupaju gluposti. Način na koji su ušli i to vređanje, to su trebali meni da kažu, a ne njoj. Ja znam šta mi je Anđela pričala pre nego što su oni ušli - odgovorila je Bojana tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading