JANJUŠ SAOPŠTIO ANELI DA JE NAJOMRAŽENIJA: Ahmićeva izgorela od BESA kad je POHVALIO Maju zbog OSEĆAJNOSTI!

Autor:

Zadruga

15.01.2024

23:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš žestoko osudio svoju bivšu devojku, a drugu vinuo u nebesa!

JANJUŠ SAOPŠTIO ANELI DA JE NAJOMRAŽENIJA: Ahmićeva izgorela od BESA kad je POHVALIO Maju zbog OSEĆAJNOSTI!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Takmičarka "Elite" Aneli Ahmić stavljena je na stub srama na početku emisije zbog ponašanja prema Marku Janjuševiću Janjušu. Kako je Janjuš priznao, on se ohladio od nje, a osudio ju je zbog bezosećajnosti.

- Mene je ulazak ovde ohladio od nje. Ona veze sa životom nema kako će da pristupi prema nekome - rekao je Janjuš.

- Ja sam joj rekao da ti priđe, da nema bliže osobe od tebe ovde, da sedne i ćuti, ali da bude tu - govorio je Nenad Aleksić Ša.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli ne zna kako da se opravda

- Ne može ona meni da kaže: "Šta sam ja uradila?". To su te veze koje su za mene užas i ne treba da postoje. Moraš znati da je to to. A ne to, nema te jedan dan i ti kao, ne znaš šta je. Tu nema ništa, veruj mi. Ja znam kad sam sa Majom bio, isto je bilo: "Gde je on?". A samo me je ona interesovala, niko drugi. Nema, čim krene ta ljubomora i razmišljanja, tu nema sreće - dodao je bivši košarkaš.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Janjuš osudio Aneli

Aneli je prethodno pobesnela zbog toga što je Janjuš izjavio da se Maja Marinković bolje ponela prema njemu.

- Ljudi su počeli da te mrze. Užasna si. Za mene si završila. Lažeš. Onda dođeš u sobu i moliš me da ti oprostim - rekao joj je Marko ranije.

- Danas si rekao da je Maja više saosećanja pokazala. Po čemu? Šta je Maja napravila više od mene? - besnela je ona.

- Ja ne želim ovde da budem! Neću da ispričam ništa! - nastavila je da besni Ahmićeva.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Nada

15.01.2024 23:38

Ooo, otkrivena je prevara, laž i plan, za pobedu. Ostavila je "muža" zbog Alena, a za publiku, laže i optužuje Staniju. Poruke, koje je Đedović čitao, upućene su od ostavljenog "muža", zbog Alena. Stanija se najstrašnije napada, psuje i omalovažava. A istina je.... Sada je na redu Janjuš, a možda i Maja. Kreće histerija, predstava. Stanija je kolateralna šteta. Sada sledi priča i čežnja za detetom, optužbe, kritike i napad na Janjuša. On je ovakav, onakav, ona ga "voli", provodila je vreme sa njim. A tek Maja, čime je ona "zaslužila" da bude osećajna... Kada je pita Đedović, da li je oženjen, laže u sekundi, ne znam. Idemooo, pobeda po svaku cenu!

Melanija

16.01.2024 01:28

@Nada - Nešto mi nije jasno, kada je Maji umro deda od toga je napravljen medijski cirkus sa pričom da je na sahrani bilo više kurvi nego što je deka za života video. A sa Janjušem druga priča, tiho su ga izveli i za samoubistvo njegovog brata u Eliti ni reči čak su i bračnom paru Marinković zapretili da ne iznose priče spolja. Jelena je ceo dan plakala ali nije ni pisnula. Ivan je pravio svoju priču kada dođe vreme. O Janjušev om bratu se priča naveliko, pere se razlog samoubistvo i razlog zašto Marko nije govorio sa bratom deset godina. Taki unosi Maji informacije spolja i odjednom brani Janjuša i ako je hteo sa njime da se bije. Maja je sve vreme u crnini i ako su Nova godina i Božić čak i Matorinu slava. Dakle, evo tri nedelje crnina a za "Dekom" ni tri sata još je pevala na sav glas Zvezdanu i Caru. I povraćanje svaki dan. I onda na ovom portalu zašto Maja voli pokojnika. Naime, izjavio je da više voli novu snajku od stare i da će više voleti Majino i Janjuševo dete nego Krunu. Eto, "Nekrofilska tragikomedija" se nastavlja.Što no reče Milan "Balkan gori"!!!

dušanka

16.01.2024 05:27

MAJA KAKVA GOD NILA, UVEK JE BILA DOBAR ČOVEK I NIJE FOLIRANT...