POLJUBIO SAM JE I DAO ČOKOLADICU: Munjez skočio da ODBRANI Aneli od Janjuša - bukti rat u Beloj kući!

Autor:

Zadruga

15.01.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emisija "Pretres nedelje" počela je burno, a glavna tema je ponašanje Aneli Ahmić!

POLJUBIO SAM JE I DAO ČOKOLADICU: Munjez skočio da ODBRANI Aneli od Janjuša - bukti rat u Beloj kući!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić je u večerašnjoj emisiji "Pretres nedelje" priznala da je slagala i da je gajila simpatije prema izvesnom Alenu, a potom počela da se pravda za flert sa Danijelom Dujkovićem Munjezom, zbog čega je, između ostalog, Marko Janjušević Janjuš odlučio da prekine odnos sa njom.

- Ja nisam osetila simpatije od Munje, čovek je radio za sve isto - pravdala se Aneli.

- Saznala si da se čovek kladio, da hoće da te j*be... - ustao je Ivan Marinković.

Munjez je ustao da odbrani Aneli.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Munjez pravda Aneli

- Nije da je branim, ali stvarno nije davala povoda. Dao sam joj čokoladicu, jednom je poljubio. Ali nije mi se obraćala na taj način, nismo bili prisni, stvarno ne. Sad na tu muku, da joj se i to napakuje. Izneo sam kako je bilo, ne bežim. I samo da ti se izvinim, Milane, za onu reakciju od pre neki dan, bio sam izrevoltiran - rekao je Dujković.

- Moram da kažem da nije bila reakcija sa njene strane. Moram da je opravdam. Nisam imao potrebu da se pravdam, smatram da ništa nisam uradio. U očima posmatrača, da sam tako nešto uradio, bilo bi ružno da sam to uradio Terzi, sa kojim provodim svaki dan... - dodao je Munjez.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Janjuš objašnjava da ga je Aneli razočarala

- Da ti objasnim, ja nisam prvi put u rijalitiju, zam šta je rijaliti. Mi više ne možemo da budemo u normalnim odnosima - ubacio se Janjuš, pa nastavio:

- Ako sam ja izašao i nema me danima, onda postoji neki problem. Nije stiglo pismo za diskvalifikaciju. To je prva stvar. Druga stvar. Ako sam na svu tu muku otišao i ja sam loš, ti budi (Aneli) dobra i dokaži da si neko ko nekoga voli! Ti mene odjavljuješ usred emisije... - dodao je bivši košarkaš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading