DVANAEST SATI SE KOPRCALA U GROBU, PA USPELA DA POBEGNE IZ NJEGA! Suprug je BRUTALNO sekao, bacio u rupu, ŽIVU zakopao u šumi! (VIDEO)

Autor:

Svet

28.04.2024

21:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudija je Čae osudio na skoro maksimalnu kaznu i izrekao mu zabranu prilaska supruzi.

DVANAEST SATI SE KOPRCALA U GROBU, PA USPELA DA POBEGNE IZ NJEGA! Suprug je BRUTALNO sekao, bacio u rupu, ŽIVU zakopao u šumi! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Youtube/Lacey Police Department

Muškarac iz Vašingtona, Čae Kjong An, osuđen je na 13 godina zatvora zbog pokušaja ubistva svoje otuđene supruge, Jang An. Strašan slučaj dogodio se 2022. godine kada je Čae brutalno pretukao, izbo i vezao telo svoje supruge lepljivom trakom, pre nego što ju je zakopao živu u šumi.

Suprug predoziran lekovima zbog PTSP-a

Čae Kjong An se branio činjenicom da je u trenutku napada bio predoziran jakim lekovima zbog posttraumatskog stresnog poremećaja (PTSP). Odbrana je istakla da su njegova mentalna bolest i PTSP doprineli napadu, te da je bio beskućnik, izolovan od porodice i prijatelja, i nedovoljno medicinski nadziran, prenosi Informer.


Hrabrost žene i poziv za pomoć

Jang An je uspela da pozove hitnu pomoć sa svog pametnog sata pre nego što ju je suprug odvezao u šumu i zakopao u plitku grobnicu. Tokom izricanja presude, prisetila se kako je molila muža da stane i razmisli o njihovoj deci. "Ne treba mi ništa! Ubiću te danas," rekao joj je Čae tada.

Emocionalne traume i zdravstveni problemi

Jang An je istakla da je ležala u rupi 12 sati pre nego što je uspela da se iskopa, ali da joj je najteže pao uticaj tog dana na njenu decu. "Moj život i životi moje dece su slomljeni. Moram da živim sa emocionalnim traumama i zdravstvenim problemima zauvek," rekla je Jang.

Izricanje presude i reakcije sudije

Sudija je Čae osudio na skoro maksimalnu kaznu i izrekao mu zabranu prilaska supruzi. "Nema reči koje mogu da opišu patnju i strah koje ste osećali kada ste 12 sati verovali da nikada više nećete videti svoju decu. Izuzetno ste jaki i hrabri. Nadam se da sada možete da zatvorite ovo poglavlje," rekao je sudija žrtvi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading