KAMERA ZABELEŽILA URNEBESAN MOMENTAT: Uroš ni ne sluti šta mu se dešava iza leđa, takmičari SKOČILI KAO OPARENI! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

06.01.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanić ponovo viralan na društvenim mrežama!

KAMERA ZABELEŽILA URNEBESAN MOMENTAT: Uroš ni ne sluti šta mu se dešava iza leđa, takmičari SKOČILI KAO OPARENI! (VIDEO)

Foto: TV Pink/printscreen/društvene mreže

Sinoć je u “Eliti” bio organizovan specijalan zadatak, povodom kog su medju takmičare u Belu kuću ušli voditelji Milan Milošević i Ana Radulović. Stanari imanja u Šimanovcima su morali da pogode pesme koje je puštao Veliki šef, a pobedu je odneo Milanov tim.

Tokom igirce bila je jako žestoka borba i svaki član iz oba tima davao je sve od sebe da prvi pogodi pesmu koju je pustila produkacija, kako bi se izborio za bod i svojoj ekipi pomogao da dobije vrednu nagradu koju su voditelji najavili čim su kročili u Belu kuću.

Veče je bilo jako veselo i vladala je dobra energija, a posebnu pažnju privukao je jedan trenutak, koji je nasmejao sve pratioce rijalitija "Elita" na društvenoj mreži Instagram.

Naime, radi se o momentu kad je Uroš Stanić doašo na red. On je bio toliko uzbuđen da je jaje iz sve snege razbio o svoju glavu, zbog čega je stradalo nekoliko ljudi iza njega, jer su žumance i belanse poleteli na sve strane po prostoriji. 

Takmičari iz njegove ekipe poskakali su u nadi da će izbeći fleke, ali im to nije pošlo za rukom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

Inače, Uroš je na dodeli poklona za Novu godinu doživeo emotivni slom jer ništa nije dobio od porodice, ali izgleda da se oporavio i da je uspeo da nastavi da se šali u svim stilu i svima bude zanimljiv. 

Uroš se nadao da je nije obrukao i da ipak postoji šansa da ga sačeka, kada bude napuštao rijaliti. Aneli mu je prišla, da ga zagrli i uteši, a Stanija je želela da ga zagrli, iako on nije želeo ni da čuje za to:

- Nema potrebe da mi prilazi ova osoba (Stanija). Žao mi je što mi mama nije poslala ništa, kao ni prijatelji. Nadam se da mamu nisam obrukao, mnogo mi fali, ne znam da li je dobro, razmišljam o njoj, verovatno zbog tate nije smela da pošalje poruku - plakao je Uroš Stanić tada, dok su ostali ukućani ostali u šoku zbog njegovog izlaganja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading