MAJA MARINKOVIĆ PODIVLJALA U ELITI: Nije mogla da se SUZDRŽI, jedva se obuzdala!

Autor:

Zadruga

23.12.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković i Boža Džons napravili haos na imanju Šimanovcima!

MAJA MARINKOVIĆ PODIVLJALA U ELITI: Nije mogla da se SUZDRŽI, jedva se obuzdala!

Foto: printscreen/RTVPink

Maja Marinković

Starleta i aktuelna takmičarka Elite, Maja Marinković ponovo je počela da divlja po imanju u Šimanovcima, a sada se pojavio snimak kako se raspravlja sa nekadašnjim prijateljem Božom Džonsom

Boža nije želeo više da ćuti Marinkovićevoj, pa joj je odrusio, sa čim se ona nije složila, te je kao furija poletela ka njemu. Međutim, Nenada Macanović Bebica hitro je reagovao i sprečio Marinkovićevu da napravi prekršaj života na imanju. 

 

- Kome ti kažeš ti da je ološ? Kome ti kažeš? - ponavljala je Maja Marinković. 

Međutim, Boža je nastavio da provocira Maju bez trunke saosećanja, a onda joj je najavio da će se nakon završetka rijalitija suočiti oči u oči i to na pred licem pravde, odnosno na sudu, te da će protiv nje podneti paprenu tužbu. 

- Nijedno žensko, možeš ti biti ovde 20 godina. Za ovo ti ide tužba - odbrusio je Boža. 

Podsetimo, Radomir Taki Marinković, otac aktuelne učesnice "Elite" Maje Marinković, doživeo je novu neprijatnost, zbog čega je morala da reaguje i policija. Naime, Taki je primetio da su mu skinute tablice sa novog automobila, a kako je uplašen za svoju bezbednost, slučaj je prijavio nadležnim organima.

Foto: Privatna arhiva, shutterstock

Taki Marinković

 

Skinuli su mi tablice sa novih kola, plašim se za sigurnost. Plašim se da me ne ubiju. Sinoć sam bio na rođendanu kod Milice Kemez, kad sam se vratio i izveo psa, primetio sam da su mi skinuli tablice. Prijavio sam slučaj policiji, mislim da mi je ovo poslednja opomena - rekao je Taki za Republiku.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading