PREKINUT BRESKVICIN KONCERT U AMERICI: Pevačica nije mogla da priča od ŠOKA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

20.05.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladoj pevačici priredili iznenađenje za 23. rođendan!

PREKINUT BRESKVICIN KONCERT U AMERICI: Pevačica nije mogla da priča od ŠOKA! (VIDEO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, Shutterstock, Wikipedia

Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, doživela je emotivni šok tokom nastupa u Atlanti, gde je proslavila svoj 23. rođendan.

Organizatori su prekinuli njen koncert i usred nastupa najpre izneli buket na binu. Njeni verni fanovi su je iznenadili sa buketom cveća i rođendanskom tortom usred koncerta, što je pevačicu potpuno oborilo s nogu. Emotivni trenutak fanovi su podelili sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram, a ona je priznala da ju je gest rasplakao.

- Nisam mogla ni da pričam od šoka, hvala – napisala je i dodala:

- Rasplakali ste me… Ovo mi je bio najlepši rođendan ikada, zahvaljujući vama. Volim vas – istakla je Breskvica na kraju snimka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana🤍 (@andjela.4ever)

Inače, voditeljka Milena Videnović je u svojoj emisiji "Razotkrivanje" ugostila muzičara Miloša Stojkovića Henija iz Generacije Zed, koji je otkrio kako sarađuje sa Breskvicom.

- U Generaciji Zed ima nas više i naravno da dođe do sukoba, imamo nesuglasica. Sa Nućijem mi se, na primer, to nikada nije desilo. Desi mi se sa Breskvicom, desi mi se sa Vojažem, desi mi se sa Limenim - započeo je Heni i nastavio:

- Breskvica i Vojaž su ipak malo mlađi. Ovo što mi radimo drugačije utiče na svakog i nije uopšte lako baviti se ovim poslom. Pogotovu ako si klinac još uvek. Nući je tu, moje godište, kapiramo se, blejimo zajedno... Vojaž to previše nekako gleda "posao, posao, posao, posao". Meni to ne odgovara toliko. Ja volim da bude lagana atmosfera dok se pravi neka pesma. Vojaž priča samo o poslu - iskren je bio Heni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading