Moćna poruka premijera Miloša Vučevića pred odlazak predsednika Vučića u Njujork: Slobodarski narod Srbije je uz tebe (VIDEO)

Autor:

Vesti

20.05.2024

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podsetimo, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, ovoga jutra je pred put u Njujork, bio zajedno sa patrijarhom Porfirijem u Hramu Svetog Save.

Moćna poruka premijera Miloša Vučevića pred odlazak predsednika Vučića u Njujork: Slobodarski narod Srbije je uz tebe (VIDEO)

Foto: printscreen/Vesti TV

Premijer Srbije Miloš Vučević uputio je snažnu poruku predsedniku Vučiću u novom videu na svom zvaničnom Instagram profilu.

 

 

-Samo sloga spasava! Slobodarski narod Srbije je uz tebe- stoji u opisu videa, dok u pozadini idu snimci nove Vlade Srbije.

Podsetimo, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, ovoga jutra je pred put u Njujork, bio zajedno sa patrijarhom Porfirijem u Hramu Svetog Save.

Patrijarh Porfirije je nakon molitve blagoslovio predsednika Srbije pred odlazak u Njujork.

Tokom jučerašnjeg obraćanja, predsednik Vučić je najavio da će se pred put pomoliti Bogu i da će se narednih dana baviti samo interesima Srbije.

- Narednih pet dana neću odgovarati na pitanja domaće politike, baviću se samo našom jedinom Srbijom i našim interesima. Borbom za našu Srbiju. Hvala građanima koji su uz svoju zemlju. Znam da mi neće oprostiti što sam im sve trikove prozreo, ne plašim ih se, ne plašim se zatvora, ni smrti, plašim se samo svog naroda, Boga... Pomoliću se Bogu pred put u Njujork. Oslonićemo se pre svega na svoje snage, na svoju energiju i na naš rad - najavio je predsednik Vučić.

On je juče istakao i da će se Srbija suprotstaviti jače nego ikada.

- Znam kolika je sila koja nam preti, znam koliko su veliki i snažni, ali jedino u šta sam siguran je da ćemo dati sve od sebe i suprotstavićemo se jače nego što misle.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (14)

Loading
Ana

20.05.2024 10:14

Hoće da nas zgaze, ponize, ali Vučić će se boriti za nas.

Joca

20.05.2024 10:16

Podrška borbi za Srbiju. Ne pamtim da smo se ovako borili u poslednje dve i po decenije u diplomatskim krugovima.

Zvezdana Stratimirovic

20.05.2024 10:20

Premijer Vučević jasno pokazuje svoju podršku predsedniku Vučiću u borbi protiv rezolucije o Srebrenici. Neka njihova složnost bude snaga koja će očuvati interese Srbije.

Una

20.05.2024 10:42

Narod Srbije je uvek uz Vucica.