MAJA UNIŠTILA TAKIJEVOG NAJBOLJEG DRUGA: Zbog njenih reči LIO SUZE!

Autor:

Zadruga

02.12.2023

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković bez dlake na jeziku!

MAJA UNIŠTILA TAKIJEVOG NAJBOLJEG DRUGA: Zbog njenih reči LIO SUZE!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Taki i Maja

Veliki šef je danas poslao pismo takmičarima "Elite", kojim ih je obavestio da je Adam Đogani diskvalifikovan iz rijalitija, kao i da počinje izbor za osobu koja ih najviše iritira.

Maja Marinković je dobila reč, te žestoko udarila na cimera Božu Džonsa, koji je jedan od najboljih prijatelja njenog oca Takija Marinkovića.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja Marinković

- Većinu vas ne mogu očima da gledam. Gušite me, smarate me. Na prvom mestu Marija Malivuk, na drugom mestu Boža. Ja tebe gotivim, ali volim da imam svoj mir! - poručila je Maja.

- Majo, nemoj da se zanosiš da tako pričaš sa mnom... Plakao sam, jer me zoveš samo kad ti trebam! - dodao je Boža.

- Trebam ja vama zbog ovih kamera! Kad vidim s kim sam ovde, nisam dobro! Kako da budem dobro? Neću zbog ludaka da obolim! - odbrusila je Marinkovićeva, pa nastavila:

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja Marinković

- Treće mesto... Uroš me inzervira, kao da je bipolaran. U nekom trenutku mi bude žao, kao neko detence, za rijaliti top i otkriće, a imaa trenutak kad iz čista mira provocira - istakla je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading