EVO ŠTA SE DEŠAVA SA TEODOROM BALZAK: Otkriveno u kakvom je STANJU bivša učesnica Elite (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

15.12.2023

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iscrpljena i uplašena donela bitnu odluku kojoj se niko nije nadao!

EVO ŠTA SE DEŠAVA SA TEODOROM BALZAK: Otkriveno u kakvom je STANJU bivša učesnica Elite (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivša učesnica rijaltii programa "Elita", Teodora Balzak, u toku prošle nedelje je iznenada napustila imanje u Šimanovcima, nakon što je tim lekara utvrdio da zahteva negu i lečenje izvan okvira rijalitija. Produkcija je hitno poslala pismo u Belu kuću obaveštavajući učesnike da Teodora mora da napusti takmičenje zbog zdravstvenih razloga.

Pismo produkcije je zvanično obavestilo učesnike da je odluka lekara konačna i da je Teodora neophodno napusti rijaliti radi lečenja van "Elite". Ovo hitno napuštanje rijalitija izazvalo je iznenađenje među učesnicima i gledaocima, ali je istovremeno skrenulo pažnju na važnost brige o zdravlju učesnika rijaliti programa.

Republika

Foto: instagram.com/balzak_teodora8

Teodora Balzak instagram

Nakon izlaska iz rijalitija, Teodora se oglasila i otkrila da je obnovila kontakt sa Nikolom Bukilićem, sa kojim je započela vezu u rijalitiju. Takođe, otkrila je kakvo je njeno zdravstveno stanje trenutno, ističući da se oseća bolje sada kada je promenila okruženje i kada redovno posećuje lekare radi raznih analiza.

- Bolje se osećam, promenila sam prostor i okruženje. Ljudi su mi tamo najviše smetali, bili su najveći razlog što je moj stres samo rastao. Naravno da mi je lakše, gotovo svakog dana sam po lekarima, završavam razne analize. Ne želim da patetišem više, svake godine mi je bila neka borba, tako da sam navikla - rekla je ona.

Republika

Foto: instagram.com/balzak_teodora8

Teodora Balzak Elita instagram

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading