HOROR TOKOM PRVE BRAČNE NOĆI! Pukla bruka u Eliti, učesnik obelodanio skandalozne detalje iz spavaće sobe, njegova supruga OSRAMOĆENA!

Autor:

Zadruga

05.06.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brutalna svađa bivših supružnika.

HOROR TOKOM PRVE BRAČNE NOĆI! Pukla bruka u Eliti, učesnik obelodanio skandalozne detalje iz spavaće sobe, njegova supruga OSRAMOĆENA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Pixabay.com

U današnjoj specijalnoj emisiji sa Dušicom Jakovljević, tema koja je privukla pažnju jeste brzoplete odluke u životu. Na red je došla Snežana Jovičić, poznatija kao Sneža Kušadasi, koja je sebe nazvala "hodajućom karmom", a potom se osvrnula na brak sa Darijanom Radomirovićem. Kada je Darijana nazvala najvećom greškom, on je skočio kao oparen, pa prepričao njihovu bračnu noć i šokirao sve prisutne, ali i brojne gledaoce kraj malih ekrana:

- Snežo, da li si nekad donela brzopletu odluku i koju? - pitala je Dušica.

 

- Moj život je generalno sređem, koristim mozak 100%. Ljudi kažunda sam pametna i promišljena, uvek sve stavim na papir. Greške se dešavaju, ovu gledate ovde (Darijan). Brzo sam počela da živim s njim - rekla je Sneža.

- Prekini da pokazuješ rukom na mene i pričaš svoju lažnu priču - odbrusio je Darijan.

- Ti si mi najveći životni blam, ja sam ti hodajuća karma - rekla je Sneža.

- Ona se meni prva javila, rekla da će reklamirati taj restoran i to za džabe. Slagala je da je iz Smedereva i nije bilo džabe. Nije izgledala ovako, namunjila se. Odvezao sam je kući i poljubio na blic. Ispričala je neke bajke za sebe. Prva bračna noć je bila horor, ona je mene pohvalila - rekao je Darijan.

- Kako ste došli na ideju da uđete kao par? - pitala je Dušica.

- Živeli smo zajedno - rekao je Radomirović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading