EKSKLUZIVNO ZA REPUBLIKU! ČOVIĆ BRUTALNO ODBRUSIO OSTOJI: Ne bavim se OLOŠEM I BITANGAMA, bolje da se vrati AUSPUSIMA

Autor:

Sport

06.06.2024

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savetujem mu da moju porodicu ostavi na miru, njegovu Milicu niko ne spominje, kazao je predsednik Zvezde.

EKSKLUZIVNO ZA REPUBLIKU! ČOVIĆ BRUTALNO ODBRUSIO OSTOJI: Ne bavim se OLOŠEM I BITANGAMA, bolje da se vrati AUSPUSIMA

Foto: KK Crvena zvezda/X, Starsport

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović udario je ozbiljnu kontru prvom čoveku Partizana Ostoji Mijailoviću! Čelnik crno-belih oglasio se posle svega što se dešavalo sinoć u Beogradskoj areni, a onda mu je Čović u ekskluzivnom razgovoru za Republiku stavio do znanja gde mu je mesto, a to u košarci nije.

- Savetujem mu da izađe iz sporta jer je tu zalutao. Da nastavi da se bavi sečenjem automobila. Uz specijalnost bavljenja auspuhom jer vidim da mu to ide dobro po više osnova - rekao je Čović na početku razgovora za naš portal.

Tenzije između večitih rivala došle su do usijanja pošto su košarkaši Crvene zvezde osvojili zasluženo novu titulu u Košarkaškoj ligi Srbije, ali posle velikog skandala! Partizan je vodio u drugom meču finalne serije sa 57:45 na 7.55 do kraja treće četvrtine i bio na pragu izjednačenja u seriji na 1-1, kad je meč prekinut jer su grobari u Areni pogrdno skandirali članovima porodice Nebojše Čović i prvotimaca gostiju, ali, što je još bitnije, ubacivali tvrde predmete na teren. Kasnije su domaći otišli kućama, hala je ispražnjena, a Zvezdini igrači su se vratili zajedno sa sudijama i delegatom, nakon čega je isteklo predviđenih 15 minuta crno-belima da se vrate na parket i titula je otišla gostima službeno.

Republika

Foto: Starsport

Grobari sa igračima i Žocom posle prekida

Prvo se, posle ovih scena u Areni oglasio predsednik Partizana Ostoja Mijailović i, bez biranja reči, udario po Zvezdi, Čoviću i KLS. On je prvo osudio svaku vrstu vređanja na utakmicama, uz želju da se to iskoreni, a onda je rekao da su "neke stvari očigledne" i da "dvostruki aršini sahranjuju našu košarku i potvrđuju da je KLS privatna liga porodice Čović".

Republika

Foto: Starsport

Ostoja Mijailović

Predsednik Partizana je rekao i da su vređani Nedović, Teodosić, predsednik Srbije Aleksandar Vučić, ali da su opomene i prekid usledili tek kada su grobari udarili na Čovićevu suprugu Vesnu. On je zatražio i pravdu zbog uvreda na račun trenera Željka Obradovića, Zorana Savića i igrača.

Dok čeka eventualnu reakciju ili, kako kaže, pravdu, u ekskluzivnom razgovoru za Republiku dobio je brutalnu repliku od Nebojše Čovića.

Republika

Foto: kkcrvenazvezda.rs

Odgovorio bez pardona: Nebojša Čović

- Nemam nameru da bitangama odgovaram. Godinama upozoravam šta se pojavilo u našem sportu, košarci. Čovek je do juče rasklapao automobile i sekao ih, a sada je došao da divlja po košarci. Priča o sporadičnom vređanju je laž. Cela hala je prvo vređala predsednika Srbije Aleksandra Vučića, pa onda sve ostale. Takođe, taj ološ je zaboravio da spomene politički proglas koji je juče čitan za navodni spas Partizana od države - počeo je Čović, pa nastavio još otresitije:

- Zaboravio je da spomene i da je uletelo preko 400 raznih predmeta na teren - zavrtnji, flaše s vodom, kovanice, upaljači... Naravno, tu je i lično vređanje i pominjanje imena i prezimena moje supruge. Njegovu Milicu niko ne spominje iako bi imali što šta da je spomenu.

Poslao je predsednik Zvezde jasnu poruku šta se dešava u Partizanu i šta bi Mijailoviću bilo bolje da učini.

Očigledno je da ne vlada klubom, već da mu navijači vladaju klubom. Igrači su hteli da igraju sinoć, ali nisu smeli od navijača. Tako da, pošto je neškolovan i polupismen, bez obzira na čudno bogatstvo, bilo bi dobro da prestane da spinuje i manipuliše. Savetujem mu da moju porodicu ostavi na miru. Da izađe iz sporta, jer je tu zalutao, i nastavi da se bavi sečenjem automobila. Uz specijalnost bavljenja auspuhom jer vidim da mu to ide dobro po više osnova. Stvarno nemam nameru da se više bavim ovim i gubim vreme na raznorazne barabe - zaključio je Čović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (2)

Loading
Dule

07.06.2024 11:05

FMP je privatni klub tako da navijači ne mogu da utiču, dok je Partizan društveni!

dragan

07.06.2024 17:17

Žalosna je našа košаrka,zašto moraju Partizan i Zvezda da odigraju dve utakmice i da budu prvaci,dali je svim ostalim klubovima zbranjeno i unapred kažnjeni i sva košarka je podređena samo Partizanu i Zvezdi.