NEMA NIŠTA OD NOVAKA: Australijanka ne veruje da Đoković može da bude onaj stari posle operacije

Autor:

Sport

06.06.2024

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hajde da budemo objektivni, mislim da je njegovo vreme ograničeo, kazala je Kejsi Delakva.

NEMA NIŠTA OD NOVAKA: Australijanka ne veruje da Đoković može da bude onaj stari posle operacije

Foto: instagram.com/djokernole/

Novak Đoković

Novak Đoković je operisao meniskus kolena posle povrede koju je zadobio u osmini finala Rolan Garosa, pa je morao da se povuče sa grend slema i da preda titulu i prvo mesto ATP liste. Odmah po operaciji Nole je napustio bolnicu na štakama i otišao kući, a onda se oglasio ne gubeći nadu iako mu predstoji period rehabilitacije kako bi se potpuno oporavio od povrede.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Stradalo mu koleno: Novak Đoković

- Proteklog dana, morao sam da donesem neke teške odluke nakon što sam pretrpeo povredu meniskusa tokom mog poslednjeg meča. Još uvek procesuiram u glavi sve, ali sa zadovoljstvom vas obaveštavam da je operacija prošla dobro. Veoma sam zahvalan na timu lekara koji je bio uz mene, kao i na ogromnoj podršci koju sam dobio od svojih navijača. Daću sve od sebe da budem zdrav i spreman da se što pre vratim na teren. Moja ljubav prema ovom sportu je jaka i želja da se takmičim na najvišem nivou je ono što me drži. Idemooo - poručio je Novak.

Mešutim, nekadašnja australijska teniserka Kejsi Delakva ne veruje da Nole može biti onaj stari posle operacije i oporavka. Pogotovo ne da će biti najbolji na svetu.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Zloslutnica: Kejsi Delakva

- Ne mislim da ćemo ikad više videti Novaka na prvom mestu ATP liste. Mislim da je njegovo vreme na prvom mestu ograničeo. Ali, ima i dalje taj rekord. Hajde da budemo objektivni, ne kažem da apsolutno ne postoji šansa da će se vratiti na prvo mesto, ali da li mislim? Pa... Proveo je 428 nedelja tu, to je puno vremena... To je neverovatan period od preko osam godina. Ali, mislim da on to ne želi više tako jako - rekla je Delakva, pa dodala:

- On želi titule, bio je otvoren po tom pitanju, želi samo grend slem titule i velike rekorde. Već ima svetski rekord za prvo mesto na ATP listi, ali mislim da ga to ne zanima. Da li bi mogao? Da. Da li želi? Ne. Ima još mnogo bodova koje mora da brani, tako da mislim da je isteklo njegovo vreme na prvom mestu ATP liste.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading