SANJIN HORVAT SE VRAĆA U ELITU! Diskvalifikovani učesnik uhvaćen u zgradi Pinka, priprema Kačavendi ROĐENDANSKO IZNENAĐENJE!

Autor:

Zadruga

05.12.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanjin Horvat je objavio fotografiju iz zgrade Pinka, pa najavio veliki povratak u Elitu.

SANJIN HORVAT SE VRAĆA U ELITU! Diskvalifikovani učesnik uhvaćen u zgradi Pinka, priprema Kačavendi ROĐENDANSKO IZNENAĐENJE!

Foto: ATA Images

Diskvalifikovani učesnik Elite, Sanjin Horvat, samoinicijativno je napustio rijaliti, kako mnogi sumnjaju, baš zbog Milene Kačavende, na koju je bacio oko, a o njihovim emocijama se govori i dan-danas.

Mnogi su želeli da vide Sanjina ponovo u rijalitiju, oči u oči sa Kačavendom, a najnovija fotografija bacila je sve u rebus.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink, Instagram.com, Antonio Ahel/ATAImages,

 

 

Naime, Horvat je uhvaćen u noćnom provodu, sa Takijem Marinkovićem, ali u prestoničkom klubu, a nikom nije jasan razlog njegovog dolaska u Beograd sada, baš pred Milenin rođendan. 

Kako se komentariše po društvenim mrežama, Sanjin će biti njeno "rođendansko iznenađenje", pa se očekuje njegov povratak u Elitu.

Republika

Foto: instagram

 

Odmah nakon, osvanuo je dokaz da se Sanjin vraća u Elitu. Diskvalifikovani učesnik uhvaćen je u zgradi Pinka, pa najavio veliki povratak.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading