ANA ĆURČIĆ PROGOVORILA O RASKIDU SA BULIĆEM: Ovo je istina koja je sve zanimala!

Autor:

Zadruga

04.12.2023

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka ni posle ovog kraha ne gubi veru u ljubav!

ANA ĆURČIĆ PROGOVORILA O RASKIDU SA BULIĆEM: Ovo je istina koja je sve zanimala!

Foto: Republika

Ana Ćurčić i Aca Bulić su pre mesec dana odlučili da daju novu šansu svojoj ljubavi, ali izgleda da ta odluka nije dugo potrajala. Njihova romansa, koja je počela nakon Aninog izlaska iz rijalitija "Zadruga", završila se brzo i burno. Iako su se trudili da obnove svoju vezu, čini se da nisu uspeli da prevaziđu prethodne probleme.

Nakon što su se otpratili i verovatno blokirali na društvenoj mreži Instagram, Ana je izjavila da su odlučili da ostanu prijatelji. Ona je istakla da veruje u ljubav i da iako trenutno nije zaljubljena, zna da će ljubav doći.

- Nešto što je bilo pre 30 godina, nije isto što je i sada. Mi smo seli i porazgovarali, naravno, nije to bio ne znam kakav razgovor, ali smo kao odrasli ljudi odlučili, sticajem još nekih okolnosti, nastavili smo kao prijatelji, on je tu za mene, kao i ja za njega. Uvek bih mu se obratila... Ja više u životu ne mogu da garantujem ni za šta, ali verujem da bi uvek tu bio za mene, kao i ja za njega - rekla je Ana, pa priznala:

Republika

Foto: ATA Images

Ana Ćurčić i Aca Bulić

- I dalje verujem u ljubav. Iako trenutno nisam zaljubljena, znam da će ljubav doći, ima vremena - dodala je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading