SKANDALOZNE FOTKE BOKIJA 13 PRE OPERACIJA! Rani radovi isplivali na videlo, evo kako je izgledalo nekada!

Autor:

Zabava

28.04.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavila se fotografija Bokija 13 pre plastičnih operacija!

SKANDALOZNE FOTKE BOKIJA 13 PRE OPERACIJA! Rani radovi isplivali na videlo, evo kako je izgledalo nekada!

Foto: instagram.com/boki13official

Boki 13

Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, stekao je popularnost kao makedonski šoumen koji je privlačio pažnju javnosti svojim nekonvencionalnim stilom oblačenja, često se oblačeći kao žena. Međutim, godinama kasnije, javnost je bila svedok promene njegovog izgleda, a njegova fotografija pre operacija ponovo je postala predmet interesovanja nakon što se pojavila na društvenim mrežama.

Na ovoj staroj fotografiji, može se primetiti da je Boki 13 uvećao usne i da je izgled lica izmenjen, što je navelo mnoge korisnike društvenih mreža da komentarišu njegovu transformaciju. Mnogi su izrazili mišljenje da je Boki nekada izgledao bolje, pre nego što je preduzeo korake ka promeni svog izgleda.

 

 


Podsetimo, Boki 13 je bio osuđen na devet godina zatvorske kazne zbog optužbi da je koristio svoju nevladinu organizaciju za prevaru i pranje novca. Međutim, kasnije je presuda ukinuta, što je rezultiralo njegovim oslobađanjem i povratkom na slobodu.

Njegova stara fotografija izazvala je brojne reakcije na društvenim mrežama, pokazujući interesovanje javnosti za njegovu prošlost i transformaciju. Ova situacija ponovo je skrenula pažnju na njegovu karijeru i život, pokazujući da je još uvek predmet interesovanja mnogih ljudi.

Boki 13 je prošao kroz značajne promene kako fizički, tako i u pravnim poteškoćama, što ga je učinilo predmetom brojnih diskusija na društvenim mrežama. Njegova priča i transformacija i dalje privlače pažnju javnosti, ostavljajući prostor za dalje spekulacije i komentare.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading